Deixeu d'amagar-vos dels vostres visitants

amagat

Encara em sorprèn la quantitat d’empreses que s’amaguen dels seus clients. La setmana passada vaig estar investigant sobre desenvolupadors d’aplicacions per a iPhone perquè tinc un client que necessita una aplicació per a iPhone. Vaig preguntar a algunes persones a Twitter. Douglas Karr em va donar algunes referències i també coneixia una referència d'una conversa anterior amb un altre amic. Vaig anar als llocs web de tres empreses diferents i de seguida em vaig frustrar.

Cada empresa tenia almenys un lloc web, però totes eren vagues, escasses, avorrides o totes les anteriors. Ni tan sols van dir clarament "fem aplicacions per a iPhone" i no van mostrar cap treball ni captura de pantalla anterior.

Va ser encara pitjor quan vaig anar a les seves pàgines de contacte. No vaig veure cap número de telèfon, adreça ni, en alguns casos, ni una adreça de correu electrònic. La majoria només tenien un senzill formulari de contacte.

Tot i que he omplert els formularis de contacte, em sentia una mica preocupat. Van ser aquestes empreses legítimes? Podria confiar en ells amb els diners del meu client? Farien una bona feina? El meu client vol algú local: fins i tot es troben a Indianapolis?

El meu client és una empresa fabricant de milions de dòlars i he de poder derivar-los a algú amb confiança. Fins ara no estava segur de si havia trobat l’empresa adequada.

Després, vaig rebre una altra referència a Twitter de Paula Henry. Em va derivar a una empresa. Quan vaig anar al lloc web de l’empresa, em van vendre. Aquest és el motiu:

  • Tenien un bonic lloc web això els fa semblar una empresa real
  • Es van mostrar reals captures de pantalla de treballs anteriors
  • Ells indiqui clarament què fan: "Desenvolupem aplicacions per a iPhone"
  • Ells són actiu a Twitter i mostrar les seves converses de Twitter al lloc web (puc trobar-les per parlar amb ells)
  • La seva pàgina de contacte té una adreça electrònica, una adreça física i número de telèfon

En resum, la companyia em va facilitar la confiança. Vaig trucar i vaig deixar un correu de veu i vaig rebre una trucada al cap d'una hora. Vaig fer algunes preguntes i vaig aprendre més sobre el seu treball anterior. Ara treballaré amb ells per desenvolupar una aplicació per a iPhone per al meu client.

La imatge que presenteu en línia, el missatge que comuniqueu i la facilitat per contactar-vos fan una gran diferència per als vostres clients. Feu-vos fàcils de fer negocis.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.