Tecnologia emergent

Gràcies, senyor Jobs

La meva obsessió per poma va començar quan el meu amic Bill Dawson i la seva dona, Carla Ybarra-Dawson em va comprar un AppleTV un any. Aquell va ser el principi ... ara els meus fills tenen MacBook Pros i iPhones, la meva oficina està plena de pantalles de cinema, iPads, un altre AppleTV, un iMac i un Mac Mini Server. Passa alguna vegada per la nostra oficina i fes un cop d'ull.

Molts dels meus amics que es burlaven de mi ara tenen Apple ... inclosos Doug Theis, Adam Small i Jenni Edwards. No els hi vaig parlar. De fet, la majoria de les vegades havia de defensar la despesa afegida. És perquè no es tracta d’Apple Cult ni d’intentar semblar genial, ni de ser anti-Microsoft (m’agrada Microsoft!), Ni de demostrar que vaig gastar molts més diners que algú altre ... va ser perquè portar maquinari d’Apple va continuar inspirant-me per no comprometre's.

El que va fer Steve Jobs amb Apple em va impedir mirar un ordinador com a eina i em va començar a fer pensar en això com un pinzell per deixar la meva empremta al món.

Sé que sona de moda, però que existeix la inspiració. A mesura que he anat creixent el meu negoci, he après que cada cop que em comprometo és com treure un xip d’una obra d’art. Finalment, l’empresa semblarà una mica de merda vella i barata. No vull que la meva empresa tingui un aspecte així. Així que no em comprometo. He perdut alguns amics per això. He perdut un soci comercial. He perdut alguns clients per això. Enyoro tots ... però sé que estava fent el correcte. El meu negoci continua florint i atraient clients més grans i millors. Tinc amics que em van quedar atrapats. Tinc altres empreses que segueixen aguantant-me;). Tots sabem que anem en la direcció correcta.

Fora del disseny del seu maquinari i programari, totes les històries que vaig llegir sobre el senyor Jobs eren que mai no comprometria. Calia fer-ho tot una mica millor, una mica més prim, una mica més ràpid ... TOT. Moltes persones properes a ell diuen que tenia un dolor al darrere per treballar ... però mai no canviarien res per això.

No tinc grans visions de Highbridge sent la propera Apple, però fins i tot dins de la meva petita xarxa d’amics, lectors i col·legues, espero poder fer-los pensar una mica diferents dels que fan altres.
Steve Jobs

Gràcies, senyor Jobs.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

2 Comentaris

  1. Contràriament al que molts pensen de la meva opinió, vaig apreciar Apple i els seus productes. Com vas dir, el que no em va agradar va ser el seguiment de molts dels seus fans. Estic completament d'acord amb la innovació, la creativitat i la inspiració que Steve Jobs sembla haver pogut ser el catalitzador en una varietat de mètodes diferents. El trobarà a faltar.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Articles Relacionats