12 passos per generar demanda per a la vostra nova agència

oficina dknewmedia

La setmana passada va ser una setmana increïble a Món de màrqueting de xarxes socials on vaig parlar sobre el tema de Comercialització Influent. Tot i que el públic era majoritàriament empreses que buscaven consells sobre com implementar-les amb èxit, vaig tornar a casa i vaig tenir una bona pregunta d'un dels assistents curiós sobre com vaig construir prou influència i exigir-me per crear la meva pròpia agència.

Vull saber com puc aconseguir que els clients (que paguen) ofereixen consultoria i coaching ... avaluant el que tenen actualment, i després oferir estratègies, solucions, consells i bones pràctiques. Sé que els blocs, els llibres, els llibres electrònics, els seminaris web i els vídeos són bons llocs per començar. On vaig començar a treballar en solitari i com aconsegueixo que el meu negoci creixi prou per poder fer-ho a temps complet?

Llavors, què vaig fer per començar la meva agència i com ho faria de manera diferent?

 1. La vostra xarxa - El vostre negoci no depèn de la vostra puntuació de Klout, del nombre de seguidors que tingueu o de la vostra classificació de cerca. En última instància, el vostre negoci tindrà èxit en funció de la inversió que feu per expandir i crear relacions personals amb la vostra xarxa física. Això no vol dir que el social no importi, només vol dir que el social no importarà fins que pugueu connectar-vos personalment amb els que estan a l’altre extrem del teclat.
 2. Bloc de nínxols - Tothom parlava de mitjans de comunicació en línia en el moment que vaig iniciar el meu bloc, però ningú parlava específicament de les solucions disponibles per ajudar els professionals del màrqueting. Va ser realment el meu amor ... després d'haver treballat en el programari com a indústria de serveis i recórrer Internet pel que ve, m'havia convertit en el tipus d'eina de la meva xarxa. No hi havia cap altre bloc per aquí, així que vaig començar el meu. Si pogués tornar a fer-ho, fins i tot m’estreniria amb el tema, la geografia o la indústria.
 3. La Comunitat - Vaig visitar, comentar, promoure, compartir i proporcionar comentaris a altres líders de la comunitat. De vegades, també tenia debats amb ells, però el meu objectiu era sempre afegir valor a la seva presència mentre feia conèixer el meu nom. Una manera fantàstica de fer-ho avui en dia és iniciar un podcast i entrevistar els líders de la indústria amb els quals vulgueu treballar o per a què.
 4. Parlant - Els suports digitals no són suficients (xafogor!), De manera que cal anar pressionant la carn. Em vaig oferir voluntari per parlar a tot arreu a nivell local i nacional. Vaig continuar millorant les meves habilitats de parla, d’escriptura (pot dir-ho) i de presentació. Quan parlo en un esdeveniment, tinc un munt de clients potencials més que els blogs. Tot i això, he de continuar fent blocs per tenir l'oportunitat de parlar, de manera que no sigui l'una ni l'altra. I cada vegada que parlava em posava una mica millor que l’última vegada. Parleu a tot arreu i a tothom!
 5. Orientació - Hi ha un parell de dotzenes d'empreses amb les quals vull treballar i sé qui són, amb qui he de conèixer i desenvolupo plans sobre com les coneixeré. De vegades és a través d’un company que té connexió a LinkedIn, de vegades els demano cafè directament i altres vegades els demano que els entrevistin per al nostre podcast o els convidi a escriure al nostre públic. Jo no en diria aquesta venda (potser perseguint-la), però és atractiu per veure si podríem ser aptes per a la seva organització i viceversa.
 6. Ajudar - Allà on vaig poder, vaig ajudar persones sense expectatives de cobrar. Els vaig promocionar, vaig curar contingut i el vaig compartir, vaig proporcionar comentaris i vaig donar tot de franc. Heu de recordar que, tot i que puc tocar 100,000 visitants únics, oients, espectadors, amagadors, seguidors, fans, etc. al mes ... només 30 o més són clients reals que paguen. Això vol dir que heu de guanyar-vos una reputació, tenir alguns estudis de casos i generar resultats a alguns per aconseguir feina. Hem construït una reputació al voltant del màrqueting entrant, estratègies mesurables, SEO complex per a grans editors i autoritat de contingut... però alguns d'ells van començar només ajudant la gent a solucionar alguna cosa tonta al seu lloc web.
 7. Inicial - Explicar a tothom què és bo en realitat no funciona massa bé quan es ven. Però preguntar a tothom on necessita ajuda és un enfocament molt millor. Literalment, fa uns minuts vaig contactar amb una empresa que ens va ajudar, el trànsit orgànic és deu vegades superior al de fa 10 anys i vaig demanar reunir-nos amb ells per veure on podríem ajudar-vos. Inicial funciona. Escoltar amb què està lluitant el client potencial o el client i després veure si podeu treballar en algunes solucions per a ells és la manera perfecta d’entrar amb una empresa. Comenceu petit, demostreu-vos i, a continuació, participeu cada vegada més.
 8. Promoció autònoma - És desagradable ... però és necessari. Si se us felicita, comparteix, segueix, menciona o qualsevol altra cosa que no conegueu, és una gran validació de la vostra experiència. No em penedeixo de promocionar allò que els altres diuen de mi. No sol·licito activament a tothom que ho faci, però si apareix l’oportunitat i algú em fa un elogi, potser els demano que el posin en línia.
 9. Mira professional - Un domini adequat, adreça de correu electrònic al vostre domini (no @gmail), adreça d'oficina, fotografia professional, un logotip modern, un lloc web preciós, diferents targetes de visita ... tot això no són només despeses comercials. Totes són despeses de màrqueting i signes de fiabilitat. Si veig una adreça de Gmail, no estic segur que parleu seriosament. Si no veig una adreça ni un número de telèfon, no tinc ni idea de si la setmana que ve treballareu al negoci. Contractar-se tracta de confiança i totes les despeses que es visualitzen externament són un element de confiança.
 10. Escriu un llibre - Encara que les úniques vendes que obtingueu siguin vosaltres i la vostra mare, escriure un llibre demostra que sigui quina sigui la indústria en què esteu, l’heu analitzat a fons i heu construït la vostra pròpia estratègia distintiva per treballar-hi. Abans de ser autor, no aconseguia l’hora del dia en algunes conferències o clients. Després d’haver estat autor, la gent m’oferia que em pagués per venir a parlar amb ells. Sembla una ximpleria, però és un altre element que us preocupa seriosament la vostra indústria.
 11. Inicieu el vostre negoci - Mai hi ha prou diners i no hi ha millor moment per iniciar un negoci que ara mateix. Tothom que hi pensi creu que ho necessita, que ho necessita, que només espera una cosa més, etc. et quedaràs just on ets. El meu fill començava la universitat i jo estava mort quan vaig començar Highbridge. Durant setmanes vaig estar adormit al meu escriptori fent feines estranyes per arribar a la fi de les persones ... i vaig aprendre a preparar-me millor, comercialitzar millor, vendre millor, tancar millor i, finalment, construir el meu negoci. El dolor és un fantàstic motivador per al canvi.
 12. Valor - No us centreu en el que cobreu ni en quant guanyeu, concentreu-vos en el valor que aporteu als altres. Veig que algunes persones calculen en funció de les hores treballades i em quedo a trencar. Veig com els altres carreguen perquè rastrellin i busquin constantment nous clients. No és perfecte, però ens centrem en el valor que aportem als nostres clients i, a continuació, establim un pressupost assequible i que valgui la pena per a ells. De vegades vol dir que fem petits canvis que generen molts ingressos, d’altres volem que treballem les nostres cues per solucionar els nostres errors sense un cèntim. Però quan els clients s’adonen del valor que aporteu, no pensen en quant els costeu.

Per descomptat, res d’això no prediu el vostre èxit. Hem tingut anys fantàstics i hem tingut anys desastrosos, però n’he gaudit tots. Amb el pas del temps, hem desenvolupat una idea dels tipus de clients amb els quals treballem bé i d'altres que hem de referir. Cometreu grans errors: només heu d’aprendre i seguir endavant.

Espero que això ajudi!

Qui som? Highbridge

Highbridge és una nova agència de mitjans que se centra en el màrqueting entrant àgil amb un equip d’experts en màrqueting i tecnologia. Amb el seu equip d’experts en omnicanal a tots els suports digitals, Highbridge té com a objectiu llançar i revolucionar la presència en línia del client per augmentar la seva quota de mercat, impulsar clients potencials i optimitzar les seves converses en línia. DK ha augmentat la quota de mercat per a cada client amb el qual ha treballat i és especialment hàbil en treballar empreses de tecnologia de màrqueting, ja que tenen una gran audiència en aquesta publicació. Highbridge té la seva seu orgullosa al cor d’Indianapolis.

5 Comentaris

 1. 1

  Hola Doug,

  Moltes gràcies per dedicar-vos el temps a escriure aquest article. Això és exactament el que tots els propietaris d'empreses han d'escoltar, fins i tot si són una inici o fa anys que hi són. Tots tenim problemes i volem consells sobre com assolir els nostres objectius. Em va agradar molt com vas ser honest i vas explicar el teu testimoni. Compartiré aquest article i els teus lectors ho faran.

  Gràcies de nou,

  Justin Fuller
  Només per a tu màrqueting

 2. 3
 3. 5

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.