SPAM del dia

SPAMFins i tot amb tots els filtres de SPAM del món, encara tinc SPAM. Odio l’SPAM, però he d’admetre un dels meus plaers culpables mentre analitzo l’SPAM, tendeixo a llegir-ne alguns. Els escanejo ràpidament per intentar identificar les coses que el filtre ha capturat i que eren comentaris vàlids. De tant en tant, però, escanejo una petita joia.

Aquí teniu el meu comentari brossa preferit avui:

Hola. Els meus elogis a un lloc web molt bonic. M’ho passo molt bé per veure el teu encantador gat. Molts èxits en la cria.

Eh?

6 Comentaris

 1. 1
 2. 2
 3. 4

  Voleu compartir els vostres consells de reproducció?

  Així, què faries tu? Poseu-los en una habitació, tanqueu-los, torneu al final del dia i bam, 10 gatets simpàtics mirant cap amunt ja? 🙂

  • 5

   Massa divertit. En realitat tinc un Jack Russell que no permetrà cap altre animal viu a casa nostra. La seva primera víctima va ser el nostre ocell, Ozzy. La seva següent víctima va ser un Gerbil que el meu fill va comprar per a la meva filla. És un caçador ... pacient i psicòtic. Tot i així, l’estimem.

 4. 6

  Alguns comentaris de SPAM poden ser divertits. Heu provat d’utilitzar algun dels complements de protecció contra correu brossa de comentaris matemàtics? Els he trobat molt eficaços per bloquejar el correu brossa.

  Aquesta és la que faig servir:
  Complement brossa de comentaris de matemàtiques.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.