De vegades em faig riure!

riureUs he de dir a la gent ... crec que la meva últim missatge va ser un dels més divertits que he escrit mai. Com tu hauria veure per la meva foto a la capçalera, poques vegades em prenc seriosament. A més, en el passat he escrit força sobre el que penso quant a avaluar el vostre èxit sobre el que altres persones diuen de vosaltres. L'èxit d'un bloc no es pot mesurar externament, només vosaltres.

Amb això, he de reconèixer que us he connectat a tots. Volia veure la reacció dels meus lectors ... i de la blogosfera ... quan vaig escriure el meu terrible títol que eludia a 'el meu bloc és millor que el vostre bloc'. Tenia la llengua total a la galta, però vaig haver de veure la reacció. Va ser força divertit! (Si us plau ... prometo que estic rient amb tu, no amb tu!). Algunes persones se sentien malament per a mi, d’altres em cridaven l’atenció, d’altres van comparar la seva valoració amb la meva, i d’altres van assenyalar que el rànquing no té res a veure amb el bon que és un bloc.

De vegades, m'agrada ser intel·ligent per veure que les reaccions són ... remoure l'olla com es diu. Potser la part més divertida d’això (espero que no sigui l’únic que riu), és que la popularitat d’aquesta entrada em va portar fins al número 70,178 al rànquing de Technorati.

Per tant, com a venedor, crec que apunta a un parell de coses.

  • Chris Baggott Una vegada em va dir que de vegades és bo estar enmig d'una discussió i provocar una resposta pot ajudar absolutament a la llarga amb l'estratègia d'una empresa. No vol dir manipular ... simplement vol dir que aporta l'oportunitat de mostrar les teves coses. En aquest exemple, suposo que ha funcionat.
  • De vegades pot funcionar simplement suggerir que sou més important del que realment sou. Potser això és una trista veritat que ens pot manipular el màrqueting. Segueix dient que ets el número 1 i potser algun dia ho seràs!

Potser d'aquí a un parell de mesos faré un atac furtiu i afirmaré ser el bloc número 1 de Marketing Automation i veure on em porta. De moment, però, simplement estic content de no haver perdut cap de vosaltres amb la meva darrera entrada.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.