Alguna cosa dolenta d'aquesta manera arriba ...

Alguna vegada vas tenir la sensació que alguna cosa realment, molt dolent, està a punt de passar?

Vista a Leopard mitjançant Parallels

Captura de pantalla de Vista a punt d'executar-se al meu MacBookPro amb Parallels 3.0 i OSX Leopard.

8 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Havies d'incloure una línia de la meva classe d'anglès en una entrada del blog: enginyosa! (Macbeth és una mala tragèdia que et dic.)

  De totes maneres, dubto que Aero Glass funcioni sota l'entorn VM; corregiu-me si m'equivoco.

 3. 4
  • 5

   Estic bastant segur que m'agrada Vista amb Windows 3.11, Windows 95 i Windows ME. 🙂 Digueu-me traïdor, però en realitat m'agrada Vista: el tenim funcionant al megasistema del meu fill i Aero és fantàstic. El sistema operatiu també és sòlid, mai hem tingut cap problema.

 4. 6
 5. 7

  Fa un parell d'anys, vaig deixar de tenir problemes amb Windows XP. Només calia una solució senzilla; traient l'endoll i amagant la lletja caixa gris en un racó. Un racó fosc i fosc.
  Just abans de Nadal, tenia moltes ganes de provar un programa que només funcionés a la finestra. Després d'unes 8 hores de correcció d'errors, intentant tornar a instal·lar WinXP, em van rebre una interfície de programa tan poc intuïtiva que vaig abandonar tot el projecte junts i vaig pagar feliçment una suma molt més gran per un programa de Mac que realment funciona.

  http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.