Alguna cosa dolenta d'aquesta manera arriba ...

Alguna vegada vas tenir la sensació que alguna cosa realment, molt dolent, està a punt de passar?

Vista a Leopard mitjançant Parallels

Captura de pantalla de Vista a punt d'executar-se al meu MacBookPro amb Parallels 3.0 i OSX Leopard.

8 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Havíeu d'incloure una línia de la meva classe d'anglès en una publicació del blog: enginyós! (Macbeth és una mala tradició que et dic.)

  De tota manera, dubto que Aero Glass funcioni sota l’entorn de màquina virtual. Corregiu-me si m’equivoco.

 3. 4
  • 5

   Estic bastant segur que m'agrada Vista per Windows 3.11, Windows 95 i Windows ME. 🙂 Digueu-me traïdor, però realment m'agrada Vista, ja que el funcionem amb el mega sistema del meu fill i Aero és increïble. El sistema operatiu també és sòlid, mai no hem tingut cap problema.

 4. 6
 5. 7

  Fa un parell d’anys, vaig deixar de tenir problemes amb Windows XP. Només calia una solució senzilla; traient l’endoll i amagant la lletja caixa grisa en un racó. Un racó fosc i fosc.
  Just abans de Nadal, volia provar un programa que només funcionés a Window. Després d’unes vuit hores de correcció d’errors, intentant reinstal·lar WinXP, em van rebre una interfície de programa tan poc intuitiva que vaig abandonar tot el projecte junts i vaig pagar feliçment una quantitat molt més gran per un programa Mac que realment funciona.

  http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.