Alguns consells d’humor ... La cullera i la corda

D’un amic, Bob Carlson, a HealthX:

Una lliçó atemporal sobre com els consultors poden marcar la diferència en una organització.

La setmana passada vam portar uns amics a un restaurant nou i ens vam adonar que el cambrer que ens va demanar portava una cullera a la butxaca de la camisa. Semblava una mica estrany.

Quan el busboy ens va portar aigua i estris, vaig notar que també tenia una cullera a la butxaca de la camisa. Llavors vaig mirar al meu voltant i vaig veure que tot el personal tenia culleres a la butxaca.

Quan el cambrer va tornar a servir la nostra sopa, vaig preguntar: "Per què la cullera?"

“Doncs bé”, va explicar, “els propietaris del restaurant van contractar un consultor per renovar tots els nostres processos. Després de diversos mesos d’anàlisi, van concloure que la cullera era l’utensil que més sovint es deixava caure. Representa una freqüència de caiguda d'aproximadament 3 culleres per taula i hora. Si el nostre personal està millor preparat, podem reduir el nombre de viatges de tornada a la cuina i estalviar 15 hores laborals per torn ”.

Per sort, vaig deixar caure la cullera i ell va poder substituir-la pel seu recanvi. "La pròxima vegada que vagi a la cuina, en lloc de fer un viatge addicional per aconseguir-la, aconseguiré una altra cullera". Em vaig impressionar.

També em vaig adonar que hi havia una corda penjada de la mosca del cambrer. Mirant al meu voltant, vaig notar que tots els cambrers tenien la mateixa corda penjada de les mosques. Així que, abans de marxar, vaig preguntar al cambrer: "Disculpeu-me, però em podeu dir per què teniu aquesta corda aquí?"

"Oh, certament!" Després va baixar la veu. “No tothom és tan observador. Aquell consultor que he esmentat també va descobrir que podem estalviar temps al lavabo. Si lligueu aquesta corda a la punta de què sabeu, podem treure-la sense tocar-la i eliminar la necessitat de rentar-nos les mans, escurçant el temps que passem al lavabo en un 76.39 per cent ".

"Després de treure'l, com el tornes a posar?"

"Bé", va xiuxiuejar, "no sé dels altres ... però faig servir la cullera".

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.