Programari i eines sense les quals no podria viure

Depositphotos 2580670 original

Lectura Publicació de Doug em va fer pensar en totes les aplicacions de les quals he depès com a part de la manera en què dirigeixo el meu negoci i la meva vida. Diversos, Tungle i Dropbox, Doug ja va esmentar. Però aquí teniu una llista d’alguns altres sense els quals no podia imaginar la vida:

notes webWebNotes: aquesta és una part inestimable de la meva investigació web. Tant si intento trobar informació per a un projecte de client, inspiració per a una publicació de bloc o fer un seguiment dels resultats d’una campanya de relacions públiques, WebNotes em permet captar i organitzar informació amb post-it-notes i ressaltadors. I la millor part és l'eina de generació d'informes. Quan ens hem unit amb una alerta de Google automatitzada, sembla que passem hores buscant al web i preparant l'informe resum.

AdreçaDues - Més que una llibreta d’adreces, aquesta és una autèntica eina de CRM. Al llarg dels anys, he utilitzat diverses bases de dades per gestionar els meus contactes, Access (vaig construir el meu, el noi era tan friki), ACT i Outlook, i trobo que aquesta s’adapta perfectament a mi. Basat en web, puc compartir els meus contactes amb tot el meu equip. Podem gestionar contactes i projectes amb la llista de tasques integrada. A més, estic migrant lentament de ConstantContact a l'eina de correu electrònic AddressTwo. Tot i que és una mica limitat des d’una estructura de disseny i informes, m’encanta la possibilitat de consultar la base de dades, identificar el grup adequat i enviar el missatge adequat.

També m’encanta la possibilitat d’enviar correus electrònics a Addy amb noms de persones que vull incloure a la meva base de dades o presentar-me els uns als altres i ella se n’encarrega. (Sí, sé que realment no és una persona, però de vegades aconsegueix més per a mi que una empleada real, per la qual cosa és difícil no pensar-la com a persona)

Audàcia - A les persones que em coneixen bé els resulta increïblement divertit guanyar-me la vida com a escriptor perquè no sóc escriptor. Sóc xerraire! Com a xerrador, em va fascinar la idea d’afegir podcasts a el meu blog i Audacity ho ha fet possible. Amb molt poc temps invertit, he passat de novells a professionals d’edició. No puc editar ni la mínima interrupció de trucades telefòniques, ni tampoc. (Tot i que de vegades els deixo dins, només perquè afegeixen caràcter).

M’encanta el fet que els podcasts setmanals redueixin la quantitat d’escriptures que he de fer, però també hi ha altres avantatges. Els programes em donen una excusa per convidar-los un amic per a una sessió de gravació i una visita. Ara que he après a gestionar la tecnologia, la gravació triga uns quants minuts, i després tenim temps per posar-nos al dia i parlar d’altres coses.

Aquestes tres aplicacions eren noves per a mi el 2009. És increïble la rapidesa amb què la nova tecnologia passa a formar part de la vostra vida. No puc esperar a veure què descobriré l’any vinent!

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.