Etiqueta de xarxes socials: no sigueu SNOB

Depositphotos 12423633 s

No es permeten esnobsAquest desgavell s’està preparant des de fa un temps, però continuaré dient-ho, Internet té una quantitat equitativa de ** forats com la resta del món. Hah ... uf, ho vaig dir. Em sento millor.

Aquí teniu la meva vedella. Les xarxes socials són el millor per accedir al web des de ... hmmmm .... bé, diguem que és el millor que ha arribat al web. M’encanta la capacitat de donar veu a la meva discrepància, idees i objeccions. M'encanta escoltar també opinions i consells d'altres persones, fins i tot quan no hi estic d'acord.

De vegades, aquesta increïble web mundial sembla que és la comunitat petita i perfecta. Tinc lectors que visiten constantment el meu bloc i hi ha un munt de bloggers que m’han agradat molt durant els darrers dos anys.

No es permeten esnobs: complet

Dit això, per què algú participa en aquesta comunitat simplement per ser maligne? Què passa amb la seva vida tan desgraciat que han de posar-se en línia i passar l’esforç de difondre la seva miserabilitat als altres? Quina tristesa ha de tenir la teva vida?

Va passar un parell de fets recents que em van arribar. L'últim va ser que part del meu codi es va veure al meu lloc i es va recollir Reddit.com per un home anomenat "gizmo". No conec l'aparell, però agraeixo que es prengui el temps i publiqui l'enllaç.

Ets un SNOBConsulteu els comentaris. SNOBS! Encara millor va ser quan un dels meus llocs era a Planet Ajaxian. Mireu aquests comentaris. Simplement ferit. No vaig demanar que em deixessin. Tenia una eina interessant, utilitzava una tecnologia genial i la vaig posar per a la gent. Fins i tot és gratis! Ningú no hi ha d’anar i, si ho fa, no ho ha de pagar.

La conclusió és que no hi ha cap raó per ser un SNOB. Proporcionar consells, comentaris, consells, preocupació, indicador, crítica constructiva ... tots aquests mètodes són "socialment" acceptables. Són coses que ens ajuden a evolucionar i a millorar el que fem i el que sabem. Ser SNOB no ajuda a res. No aporta cap valor a la "xarxa social".

Molt bé ... prou de la meva canalla. Què és un SNOB? La propera vegada que algú sigui mesquí, poc respectuós o simplement ignorant en un lloc de xarxes socials, podeu enviar-li el gràfic de la dreta. No dubteu a utilitzar qualsevol d'aquests gràfics allà on vulgueu i com vulgueu. Envieu-los aquí si necessiten una explicació completa.

I si sou SNOB, continueu. No us molesteu a cridar-me l’atenció, només l’esborraré.

8 Comentaris

 1. 1

  Doug, perdó que haguessis d’encendre el túnel carpial per parlar-nos d’aquests nois entremaliats de l’Ajax Planet. Suposo que hi ha hecklers a tota la gent. Pregueu per ells. Això seria el que faria HE. I segueix fent el que estàs fent. Ets una inspiració per a mi!

 2. 2

  Em sembla, hi ha un munt de matons aspirants per aquí, i creuen que poden assetjar i despertar merda perquè són "anònims" a Internet. Algunes persones només surten de cul. La meva manera de veure-ho és que són criatures solitàries i patètiques i que no mereixen una resposta ni una preocupació.

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  LOL,

  Em preguntava quan algú anava a aconseguir aquesta tendència creixent. Prestaré la vostra insígnia i l’enviaré a d’altres. Així que no us oblideu de llicenciar-lo CC 😉

 8. 8

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.