Analític + creatiu = èxit en xarxes socials

doug_patchQuines són les característiques que impulsen l'èxit a les xarxes socials? A mesura que continuem creixent a la feina, busquem talent i necessitem la combinació adequada.

El meu fill és estudiant de matemàtiques ... i músic. La meva filla és cantant ... i maga de matemàtiques. Sóc molt analític ... però m'encanta ser creatiu en la meva escriptura i disseny. La música és definitivament la clau de l’èxit tant per al meu fill com per a la meva filla. No sóc músic, però les aficions creatives en què treballo han ajudat el meu èxit. Crec que practicar la creativitat fora del vostre lloc de treball us ajuda a l’hora d’analitzar i resoldre problemes de la vostra feina, cosa que en última instància us conduirà a l’èxit.

No em penso com un expert a les xarxes socials, però hi tinc prou experiència per ajudar a guiar les empreses en el camp de les mines i ajudar-les aprofitar els mitjans implicats. Gairebé cada dia estic treballant en publicacions de blocs, presentacions, discursos, dissenys de correu electrònic i dissenys web. Cadascun d’ells és una sortida creativa per a mi.

Si representés el meu temps, és ~ 50% creatiu i ~ 50% estratègic / analític. No estic segur que pogués ser-ho creatiu en les solucions que treballo amb clients i companys de feina si no tingués algun tipus de sortida que em requereixi practicar diàriament. Estic agraït que tinc el repte constant de trobar una solució creativa, ja sigui un disseny d’interfície d’usuari o les paraules d’una entretinguda publicació del bloc.

Mentre miro a molts dels meus amics del negoci que tenen èxit, tenen sortides similars de creativitat. Molts d’ells fan tant desenvolupament com disseny gràfic. Alguns són músics i altres són fotògrafs. Uns quants són atletes ... però no atletes simples, són bigues d'aigua blanca, corredors d'aventura o corredors de marató. No puc imaginar la creativitat que requereix per permetre al vostre cos superar aquests reptes.

Sempre em sorprèn saber què fan els meus amics fora dels seus treball. Molta gent no distingeix entre el vessant creatiu de la meva feina i l’anàlisi, però definitivament és una cosa que he pogut aprofitar. Sé quan faig servir solucions de cada tipus de pensament per ajudar a resoldre l'altre i ho he de fer molt sovint. Es necessita una pràctica constant i una posada a punt.

El 99% de les vegades, segons la meva experiència, el més difícil de la creativitat no és arribar a alguna cosa que ningú no hagi pensat mai abans. El més difícil és realment executar allò que has pensat. Seth Godin

M’encantaria que els lectors d’aquesta publicació compartissin la seva vessant creativa i un blog o comentessin com afecta amb èxit la capacitat d’executar les seves responsabilitats laborals. Si us plau, comparteixi!

5 Comentaris

 1. 1

  Quan començava la meva carrera, em passava els dies escrivint i dirigint artísticament esforços de correu directe. Molt encertat. Després, a la nit, escrivia programes de bases de dades per fer un seguiment dels resultats de correu per als meus clients sense ànim de lucre que no es podien permetre els paquets personalitzats de captació de fons en aquell moment. Molt cervell esquerre.

  Més tard, quan estava menys implicat en el vessant creatiu de la resposta directa, la meva dona i jo vam escriure conjuntament un dibuix d'un panell per a un diari setmanal (la versió de Milwaukee de "The Reader" de Chicago, anomenada Milwaukee Weekly). Vaig fer tots els dibuixos animats.

  Ha estat interessant veure amb quina freqüència intento combinar els dos tipus d’activitats. És una de les raons per les quals faria el que faig per guanyar-me la vida, encara que no em cobressin.

  Gràcies per presentar aquest interessant tema (almenys a ME). Espero amb interès el que fan els altres per ratllar les picors tant creatives com analítiques.

  • 2

   "Faria el que faig per guanyar-me la vida, encara que no em cobressin". - Això ho diu tot, Jeff! Crec que estic en una situació similar ... tot i que hauria de fer alguna cosa per pagar les factures. 🙂

 2. 3

  Sóc dissenyador gràfic de dia, però durant els mesos de gener a abril em dedico a fer una segona feina fent impostos. Com que els dos són radicalment diferents, no em canso tant del cervell com de tenir un segon treball a temps parcial fent una cosa més similar a la meva feina diària.

  Quan dissenyo alguna cosa, fer servir els dos costats del meu cervell m’ajuda a ser pràctic i creatiu. També m’ha fet inestimable a l’oficina, sóc capaç de suggerir idees que poden ajudar-nos en el nostre negoci, però són una mica fora de l’habitual per donar-nos un avantatge.

 3. 5

  Treballo amb tecnologia, però també sóc músic. Crec que ser capaç d’eventar la meva energia musical m’ajuda a aclarir el meu enfocament i em permet treballar de manera més eficient.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.