Impacte de les xarxes socials en el comerç

comerç d'efecte de moneda social

Ahir, vaig instal·lar un fitxer Extensor de gamma de doble banda Belkin F9K1106 a casa dels meus pares per intentar obtenir un senyal a la seva habitació de convidats. Vaig llegir totes les ressenyes en línia i les vaig comentar amb un parell de persones que conec. No vaig poder trobar ningú amb una opinió definitiva i les ressenyes eren mixtes; per tant, només vaig haver de provar-ho per mi mateix. Malauradament, l’extensor no va captar i amplificar prou el senyal. Tanmateix, com que els meus pares tenen preses d’ethernet (el meu pare s’havia instal·lat fa 20 anys quan va construir la casa!), Vaig poder connectar l’extensor a la paret, tornar-lo al router i va fer el truc.

Tot això es va desenvolupar en les meves discussions sobre Twitter, Facebook Google+... amb força gent que esperava que la solució funcionés per poder fer la compra. Les xarxes socials impulsen el comerç.

Com tothom sap, l’ús de les plataformes de xarxes socials creix a un ritme exponencial. Per ser exactes, en els darrers set i set anys l’ús de les xarxes socials ha crescut un 7%. Cada dia milions i milions de persones expressen el seu sentiment i les seves experiències sobre productes i serveis a través de les xarxes socials. Per tant, moltes empreses centren la seva atenció en el comerç social.

Aquesta infografia, L’ascens del comerç social d'Austràlia Punt de venda Fedelta, ofereix el panorama general.

xarxes socials-impacte-comerç

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.