La veritable raó per contractar un gurú de xarxes socials

Depositphotos 53911431 s

Durant l'última dècada, he treballat incansablement per construir un seguiment en línia, una autoritat i, finalment, un pròsper negocis. Ara em trobo amb persones que desitgen contractar els meus serveis per ajudar-los a fer el mateix. De vegades és una gran empresa amb un talent increïble i sóc capaç d’entregar. De vegades no és així i ofereixo un servei diferent.

Al llarg d’aquests anys, he vist com altres persones em superen en línia i he après molt. També he superat molts altres ... molt pocs tenen un llibre publicat o un negoci propi centrat en la seva experiència. M’ha proporcionat informació sobre què funciona, què no funciona, quines inversions poden iniciar la vostra autoritat i què pot fer-li mal.

douglas karr seth godin

Tot i això, tot aquest coneixement no és realment el motiu pel qual vulgueu contractar-me. Aquesta informació hi és aquí ... està en línia a través de les publicacions del meu blog, la meva blocs empresarials llibre, i les meves presentacions. Si em seguiu, o qualsevol de les altres anomenades gurus de les xarxes socials, pràcticament tots ofereixen la informació de franc. Per descomptat, molts ofereixen oportunitats de formació condensades per obtenir un curs ràpid (és una bona raó per veure’ns parlar) ... però el punt és que encara el podríeu obtenir sense contractar-nos.

El que no es pot obtenir de franc és la nostra autoritat. Els gurus de les xarxes socials tenen un gran seguiment, normalment en un bon nínxol. El meu nínxol és el màrqueting en línia, el màrqueting entrant i la incorporació de tecnologies de cerca, socials i altres tecnologies en línia per crear negocis. Tot i que faig consultes amb moltes empreses sobre aquests temes, altres empreses que han invertit en els meus serveis busquen quelcom molt diferent ...

Estan buscant la meva endossament així poden construir autoritat més ràpid ... així com accés al meu públic.

Els aficionats, els seguidors, els lectors i els subscriptors són un bé valuós en l'actualitat ... sobretot si podeu continuar fent créixer aquest seguiment. Algunes persones em demanen que parli perquè han vist i gaudit de les meves presentacions, però moltes altres em demanen que parlin perquè saben que promouré el seu negoci o la seva conferència al meu públic. Si parlo, vull que sigui un gran esdeveniment ... esgotat amb buzz a tot Internet. Sincerament, hi ha poques possibilitats de promoure un esdeveniment en què no participo ... Simplement no m'emociono prou per promocionar-los sincerament ... i el meu públic ho sap.

Dit això, em prenc seriosament les oportunitats de parlar i les recomanacions. No llenço simplement un aval sense creure en la font, fins i tot si em paguen per fer-ho. Treballo amb moltes empreses que mai no he esmentat en línia. No és que no els cregui dignes, sinó que seria irrellevant mencionar-los al meu públic. La introducció es veuria fora de lloc i forçada.

Em sorprèn el nombre de gurus de les xarxes socials que ofereixen publicacions de pagament, tuits de pagament i recomanacions de pagament sense assegurar-se que proporcionin valor al seu públic. Van posar fotos cursives amb ells de peu al costat d'algú important per, d'alguna manera, donar la sensació que han de ser tan importants ... vegeu la foto superior;).

Faig tots els esforços per evitar aquestes tàctiques ... seria un insult per al públic que he treballat tant per construir i, finalment, posar-los en risc. Crec que és una estratègia a curt termini per cobrar diners i que devalua la seva audiència amb el pas del temps. Molts dels guanyar diners en línia gurus fer això. Han d’enganyar i comprar avals només per estar al dia de la persona inflada que han creat en línia. El seu públic va i ve quan descobreix que han estat enganyats.

Si realment voleu tenir una gran presència en línia i accedir al públic d’un gurú de les xarxes socials, el mitjà més senzill per fer-ho és contractar un gran gurú de les xarxes socials que té el següent amb el qual voleu accedir i crear autoritat. Segons les directrius de la FTC, sempre indicaré que són un client o que em compensen per la meva aprovació. Com que he tingut cura de no apropar el meu públic a ningú que vulgui guanyar-me un dòlar, al meu públic no li importa que em paguin. Han reconegut que fins i tot els meus avals pagats sempre aportaran valor.

La contractació d’un gurú de xarxes socials us pot proporcionar informació i consultes clau que us ajudaran a impulsar el vostre negoci ... però el veritable motiu per contractar-lo és tenir accés al seu públic i autoritat mitjançant un aval. Sense ella, teniu un llarg camí per davant. Amb ell, podeu iniciar la vostra presència a les xarxes socials i l'autoritat en línia.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.