Social Media Màrqueting

No respongueu d’aquesta manera a una sol·licitud de xarxes socials

Una de les meves aplicacions mòbils preferides és Waze. M’allunya del trànsit, m’ajuda a evitar riscos i m’adverteix de la policia que m’aconsegueix, estalviant-me d’excés de bitllets si, per casualitat, somiava i superava el límit.

L’altre dia estava al cotxe i vaig decidir passar per una botiga de cigars per recollir un regal per a un amic, però no estava segur de quins eren a prop. El resultat no va ser massa impressionant ... amb una botiga de cigars a 432 milles de distància que figura al meu voltant. Per tant, vaig fer el que faria qualsevol bon client. Vaig fer una captura de pantalla i la vaig compartir amb Waze.

Malauradament, aquesta és la resposta que he rebut:

Al que vaig respondre immediatament:

El fil s’aturà aquí.

No estic segur de quantes empreses ho fan, però ha de parar. Si proporcioneu una porta d’entrada a la vostra empresa a través de les xarxes socials als vostres clients, hauríeu d’esperar que informessin d’aquests problemes d’aquesta manera i haureu de tenir persones amb capacitat per respondre-hi.

1 de cada 4 usuaris de xarxes socials es va queixar a través de les xarxes socials, i el 63% espera ajuda

Ja vaig trigar uns minuts al dia perquè em preocupava la qualitat de l’aplicació, no vaig a navegar cap a una altra pàgina, omplir un munt d’informació i esperar una resposta ... Només volia que ho sabés l'aplicació s'ha trencat per poder solucionar-la.

Hauria estat una gran resposta Gràcies @douglaskarr, he informat del problema al nostre equip de desenvolupament.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

un comentari

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Articles Relacionats