No respongueu d’aquesta manera a una sol·licitud de xarxes socials

Perdut

Una de les meves aplicacions mòbils preferides és Waze. M’allunya del trànsit, m’ajuda a evitar riscos i m’adverteix de la policia que m’aconsegueix, estalviant-me d’excés de bitllets si, per casualitat, somiava i superava el límit.

L’altre dia estava al cotxe i vaig decidir passar per una botiga de cigars per recollir un regal per a un amic, però no estava segur de quins eren a prop. El resultat no va ser massa impressionant ... amb una botiga de cigars a 432 milles de distància que figura al meu voltant. Per tant, vaig fer el que faria qualsevol bon client. Vaig fer una captura de pantalla i la vaig compartir amb Waze.

Malauradament, aquesta és la resposta que he rebut:

Al que vaig respondre immediatament:

El fil s’aturà aquí.

No estic segur de quantes empreses ho fan, però ha de parar. Si proporcioneu una porta d’entrada a la vostra empresa a través de les xarxes socials als vostres clients, hauríeu d’esperar que informessin d’aquests problemes d’aquesta manera i haureu de tenir persones amb capacitat per respondre-hi.

1 de cada 4 usuaris de xarxes socials es va queixar a través de les xarxes socials, i el 63% espera ajuda

Ja vaig trigar uns minuts al dia perquè em preocupava la qualitat de l’aplicació, no vaig a navegar cap a una altra pàgina, omplir un munt d’informació i esperar una resposta ... Només volia que ho sabés l'aplicació s'ha trencat per poder solucionar-la.

Hauria estat una gran resposta Gràcies @douglaskarr, he informat del problema al nostre equip de desenvolupament.

One comment

  1. 1

    Totalment d'acord. Ho he fet diverses vegades i rebo la resposta habitual de "podeu omplir un informe d'error" o "podeu enviar-nos un correu electrònic a X"? I he respost igual que vosaltres.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.