Xarxes socials explicades amb cafè

xarxes socials de cafè

El cafè és un d’aquests plaers increïbles de la meva vida que no puc prescindir. Estic prenent un rostit fosc acabat de rostir francès ara mateix i el seu fantàstic, elaborat a la meva cafetera espresso. Els meus millors amics tenen una cafeteria. No hi ha res que m’encanta més que descobrir algun cafè sense cadena quan estic de viatge. La majoria de les vegades que conec algú és a una cafeteria. El cafè ha anat més enllà de l’estimulant i ara és una beguda associada a tants bons records per a mi.

Aquesta infografia següent és de Marketplace Maven i es va inspirar en l’enginy Xarxes socials i Donuts per Three Ships Media a Raleigh.

Xarxes socials explicades amb cafè

3 Comentaris

  1. 1

    Com que sóc un bevedor de cafè habitual i no podia obrir-me camí durant un dia sense com a mínim una tassa de cafè, em sembla realment brillant aquesta “infografia”. Hi ha tanta veritat. Gràcies per compartir-ho amb nosaltres Douglas.

  2. 3

    Jo mateix sóc més bevedor de te, però és una infografia realment fantàstica Douglas. És possible que hagi d'imprimir-ho i compartir-ho amb la meva mare la propera vegada que visiti; potser ara obtindrà el que faig LOL Oh, i m'agrada especialment l'explicació de Google+ 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.