ATTN: desenvolupadors d'aplicacions de xarxes socials

desenvolupadors de xarxes socials

Twitter. Facebook. LinkedIn. El meu bloc. La meva empresa.

A part d’aquests, tinc un compte de Google. tinc un gravatar compte. tinc un WordPress compte. Tinc un Yahoo! compte. Estic a Flickr. Deliciós. Technorati. Ning.

Abans hi havia MySpace. I AOL. Aleshores, fins i tot tenia un compte Prodigy.

Així que aquí teniu la meva pregunta, ja que estic a tot arreu en línia, quan desenvolupeu el vostre programari, per què al món em demaneu que ompliu les mateixes preguntes, pengeu les mateixes imatges i envieu nous inici de sessió i contrasenyes? Per què et faries això a tu mateix? Per què ho faria tan dolorós a la seva sol·licitud?

He publicat les meves dades personals a tot Internet. Aneu a utilitzar-lo. Feu-ho fàcil. Demaneu-me que iniciï la sessió amb Oauth i que agafi tota la informació d'una de les meves xarxes i la utilitzeu per a la vostra nova.

No em facis trobar un inici de sessió nou ni vegis si està disponible. No em frustreu amb l'enviament d'una contrasenya (dues vegades) que mai recordaré ... que no coincideix amb cap altra contrasenya perquè les vostres regles són diferents. No em facis verificar la meva adreça de correu electrònic; ja ho vaig fer pels meus altres serveis.

Caram, utilitza el fitxer API OpenSocial per bé de Déu! Aleshores em podríeu aconseguir tots els meus amics.

Estic content amb Twitter, Facebook i LinkedIn. No et necessito. No necessito la vostra sol·licitud. L'últim que hauríeu de fer és fer-me totes les mateixes preguntes que he estat responent durant l'última dècada. Voleu impressionar-me? Sortiu a recollir i raspar tota la informació que pugueu trobar sobre mi i només heu de verificar-la.

Deixa de ser tan mandrós. Sóc el que hauries d’esperar que sigui mandrós. Feu el treball dur per mi. Després provaré la vostra sol·licitud. Fins llavors, deixa’m en pau.

Gràcies.

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.