Em vaig treure un any fora de les conferències, això és el que va passar

avió.jpg

Els darrers dotze mesos han estat els més concorreguts de la història del nostre negoci. Vam canviar la marca de la nostra publicació Martech, vam traslladar les nostres oficines després de set anys i vam reconstruir honestament els nostres serveis des de la base. Vaig decidir ometre conferències durant l'any per centrar-me en el negoci. De fet, ni tan sols vaig fer un viatge a Florida durant tot el temps, on m’encanta descansar i visitar la meva mare. (La mare no estava massa contenta amb això!)

Abans d’aquest període, parlava a pràcticament totes les grans conferències de màrqueting d’Amèrica del Nord i també parlava a l’estranger. De fet, una de les meves conferències preferides té lloc ara mateix: Món de màrqueting de xarxes socials. M’encanta parlar en conferències: em dinamitza i em trobo amb molts de vosaltres amb qui tinc relacions digitals però que no he conegut mai personalment. M'agradaria compartir com m'ha afectat a mi i al meu negoci.

Saltar les conferències de màrqueting: el bo

Curiosament, fa uns anys, el nostre negoci estava compost en gran part per clients de fora del mig oest. Teníem clients a tota la costa i algunes marques molt, molt grans. Tot i que va ser un treball fantàstic i els pressupostos costaners gasten bé al mig oest, ens va costar mantenir aquestes relacions.

Avui en dia, tots els nostres clients es troben al mig oest i tenim bones relacions amb ells. Si tenen problemes, només entro al cotxe i condueixo per ajudar-los. Realment no és una opció amb clients fora de l’estat. Per tant, si voleu tenir una presència increïble a casa, no és una necessitat assistir a conferències de màrqueting.

Mentre miro els meus amics que fan conferències en línia, tinc sentiments diversos. No és divertit veure els mals de cap dels viatges i les famílies que queden enrere. No trobo a faltar els aeroports, la vida fora del meu equipatge i el temps fora de la feina i la família.

Ho he trobat a faltar aprenentatge? Seré sincer que realment no vaig aprendre res en cap conferència important que no aprengués en línia. De fet, en centrar-me en el treball dels clients i els seus resultats, probablement vaig aprendre més mantenint el cap al joc aquí a casa.

Trobo que els presentadors de conferències són entretinguts, però la profunditat i els detalls sovint falten prou perquè puguin treballar la seva visió a casa. Si parleu en una conferència, aquest és realment el vostre objectiu ... ja que això significa que una d'aquestes empreses del públic us pot contractar per consultar-les.

Saltar conferències: el dolent

Com he esmentat anteriorment, la nostra base de clients es va allunyar de grans marques i clients nacionals. Encara estic fent un projecte treballant amb Dell, però no és un compromís típic per a la nostra agència, ja que coorganitzo una sèrie de podcasts que s'estrenarà aviat. De fet, el meu pròxim gran viatge serà Dell EMC World. Aquesta oportunitat va sorgir a través d’un company que va treballar i va viatjar a Dell, de manera que no ho puc comptar en aquest article.

No treballar amb grans marques redueix una mica el vostre perfil a la indústria. És terrible dir-ho, però les empreses del Midwest no treballen amb agències que no treballen amb grans marques. Afortunadament, hem ajudat prou grans marques perquè la gent ens prengui seriosament a la ciutat.

Siguem realistes, les empreses que assisteixen a conferències tenen un pressupost de màrqueting. De debò, hi havia molt poca qualificació de clients potencials en una conferència ... si la seva empresa gastava uns quants milers de dòlars en un bitllet de conferència, reconeixien que la inversió en màrqueting era gran. Vaig poder conèixer deu empreses en una conferència i totes tenien pressupost. Puc conèixer deu empreses a casa i una d’elles té pressupost. Les conferències són una gran inversió en la vostra estratègia comercial.

Tot i que vaig esmentar que no vaig aprendre res a les conferències, el temps fora de la feina i la família per concentrar-me is perduda. Vaig trobar les meves nits assegudes al bar amb companys de màrqueting emocionants. Sovint compartíem èxits i fracassos que no es podien esmentar en un discurs o presentació, i escoltar aquestes veritats era dinamitzador, ja que sabíeu que no estaves sol en les teves pròpies lluites i èxits.

Saltant conferències: el lleig

Veus el meu nom, Douglas Karr, compartit a les millors llistes? Em veieu als podcasts nacionals? Em veieu als seminaris nacionals? No. Tot i que he fet créixer el nostre nombre de lectors en línia, continueu aconseguint un munt d’oients entrevistes de màrqueting, i va llançar un èxit increïble Comunitat MartechHe perdut un munt de focus que vaig tenir una vegada.

No tinc cap dubte que assistir a conferències, donar suport a aquestes conferències i prendre alguna cosa al bar amb els meus companys em va mantenir en el punt de mira.

La frontera digital és increïble, però els éssers humans som humans i encara necessiteu un contacte per fer una impressió indeleble. Tot i que sóc una superestrella del meu gos Gambino, no he estat inclòs a molts dels 100 millors en línia de l'últim any. Quan assistia a conferències, sempre figurava al Top 25 dels meus companys.

Llavors ... Té importància?

Que importi o no, depèn de quins siguin els vostres objectius. Si es tracta de ser reconegut, sí. Si es tracta d’ego, aleshores absolutament sí. Si es tracta de treballar amb marques de gran perfil, sí. Si es tracta de conèixer líders de la vostra indústria, sí. Si es tracta d'aprendre el vostre ofici? Meh.

Per a mi, personalment, el jurat continua fora. M’encanten els focus, però no estic segur que tingués molt sentit econòmicament. Avui el meu negoci és més sa del que mai ha estat. I, a casa, fem una gran impressió a Indianàpolis, construïm un estudi en una instal·lació de coworking on assessorem empreses joves, oferim oportunitats als estudiants de la ciutat i ajudem a moltes de les organitzacions sense ànim de lucre de la ciutat.

4 Comentaris

  1. 1

    Tot i aprendre més en línia que a les conferències, m'encanta anar a conferències i sortir amb gent que parla l'idioma del màrqueting digital. No hi vaig gairebé mai, però, perquè són molt cars.

    Potser si fes prou blocs sobre el tema per aconseguir un seguiment, em pagaria per assistir i parlar, en lloc d'haver de passar la targeta de crèdit per tenir l'oportunitat de ser-hi.

  2. 2
  3. 4

    Gràcies, Doug. Un conductor per a mi per assistir a conferències sempre ha estat uns ponents de qualitat. En moltes ocasions que opto per quedar-me a casa, he estalviat milers de dòlars només comprant els seus llibres, aquelles publicacions que garanteixen la seva dignitat de panell. Per descomptat, tot i que això no és un substitut de l'experiència real i el treball en xarxa... hauria de ser digne de la consideració de tothom. Com a resultat, sento que guanyo un recurs més ric i profund que puc visitar una i altra vegada.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.