El vostre lloc no funciona? Base de dades?

Depositphotos 51957675 m

Saps? Què tal la vostra base de dades? El vostre domini està resolent? El vostre lloc i les vostres pàgines estan activats però només publiquen errors de base de dades?

De fet, vam tenir una instància fa un parell de setmanes en què el nostre lloc estava completament operatiu, però teníem problemes amb el nombre de connexions a la base de dades. Malauradament, un client descontent ho vam saber que ens ho notificava. No entenia per què ens ho havia de posar en coneixement: tenia raó!

Els meus predecessors havien fet el correcte i s’havien inscrit amb un servei de control. Era un servei bastant car a 49.95 dòlars al mes. Quan vaig iniciar la sessió, de seguida em vaig perdre intentant trobar el meu camí, però finalment vaig saber que només estàvem resolent la nostra pàgina principal. No provàvem un certificat SSL, no provàvem els nostres subdominis, no comprovàvem si la base de dades responia o no.

Ràpidament vaig començar a afegir una altra comprovació i vaig passar el temps dels intervals de 5 minuts a 1 minut. Quan vaig fer clic per enviar el nou "rellotge", em va sorprendre veure que se'm cobraria una tarifa de configuració de 99 USD i 49.95 USD més al mes. És cert: una tarifa de configuració de 99 dòlars per a alguna cosa que he configurat. Vaig tancar la sessió i vaig començar a buscar un servei nou.

Vaig saltar a Twitter (el meu nou motor de cerca) i bon amic, Ade Olonoh of Funció recursiva, va venir al rescat. (Més blocs: menys Ade!)

panell de pingdomAde em va assenyalar Pingdom. Pingdom té una interfície increïblement neta amb funcions molt robustes. He programat un parell de Programes fa una crida a la nostra aplicació per assegurar-nos que la base de dades s’executa i, a continuació, he configurat Pingdom per passar les trucades i comprovar la resposta.
Pingdom

El servei també és molt raonable. El bàsic és de 9.95 dòlars al mes i permet cinc comprovacions, 5 missatges SMS, correu electrònic il·limitat, informes de temps d’activitat i temps de càrrega, comprovacions fins a cada minut, comprovacions HTTP, HTTPS, TCP, Ping i UDP, etc. El servei empresarial permet 20 comprovacions i 30 missatges SMS. També tenen un sistema molt robust Programes si voleu integrar la vostra supervisió.

Els servidors de sonda es troben a Dallas, Berkeley, Amsterdam, Vasteras i Reading. Estic intentant esbrinar si Vaig confirmar amb Pingdom que podem passar per alt els SMS simplement creant una llista de correu electrònic d'adreces de correu electrònic SMS per als telèfons mòbils del nostre personal.

També vaig escriure l'empresa amb una sol·licitud de funció. Seria fantàstic que, a part de les alertes per correu electrònic i SMS, permetessin una sol·licitud HTTP. Això em permetria supervisar un dels nostres proveïdors externs que ha tingut problemes darrerament. Si Pingdom pogués fer una sol·licitud al meu servidor, podria canviar automàticament els nostres serveis a una còpia de seguretat. Un cop el sistema va tornar a funcionar, podria fer-lo canviar. Ho podria fer amb el correu electrònic; tanmateix, el retard ens podria mossegar.

Ens queden 29 dies del judici. Mentre no vegem cap problema, saltarem al paquet bàsic. Només això ens estalviarà uns quants dòlars i ens proporcionarà un seguiment del lloc molt més complet.