Search Marketing

Atenció al client senzilla

Ho creguis o no, no sempre és màrqueting, blocs, missatgeria viral, etc. De vegades és simplement un servei al client excel·lent. Tinc un rellotge Fossil que m’és a prop i m’estima perquè els meus fills me’l van comprar un aniversari. Espero que duri per sempre. La bateria dura un o dos anys. La bateria es va esgotar fa un parell de dies, però seguia portant el rellotge. Sembla una mica ximple, però ho vaig fer perquè, quan ho miro, penso en els meus fills ... i si continués mirant el rellotge aturat, recordaria tenir una bateria.

A la planta baixa de la meva feina hi ha Joiers Windsor (Cara oest de Meridian just al sud del cercle). Mai hi havia entrat (hey ... sóc un pare de 38 anys, per a què necessito joies?), Però vaig decidir veure si m'instal·larien la bateria.

Quan entrava per la porta d’entrada, una dona dolça es va acostar i em va preguntar si podia ajudar-me. Li vaig parlar del rellotge i me’l va agafar i me’l va lliurar a un tècnic de rellotges (?) Que tenia una oficina allà mateix a la botiga. En qüestió de minuts (seriosament) va introduir una nova bateria, va ajustar l’hora, va netejar el rellotge i me’l va tornar. Portava una d'aquestes ulleres de joieria i es movia literalment tan ràpid que amb prou feines vaig poder veure com ho havia fet. Acabo de tenir temps de llegir un article publicat a la paret que presumia que la gent que s’ha mudat d’Indianapolis encara confia en Windsor per arreglar els rellotges i els rellotges. No en tinc cap dubte.

És possible que el màrqueting us generi negocis, però el gran servei al client mai fallarà en mantenir-lo.

En qüestió de minuts vaig pagar la tarifa (una gran quantitat de 9 dòlars, amb bateria inclosa) i vaig sortir de la botiga. La dona que m'havia admirat em va demanar que tornés aviat. Vaja.

Joiers Windsor

No estic segur de quan tornaré a necessitar un joier. Encara que no ho sigui, ja sabràs on estaré d'aquí a un any quan la bateria del meu rellotge s'esgoti.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior