Al costat dels vostres clients

01425sz1i19396000
Operadors de centraleta Old-School

En una trucada recent a una important empresa de telecomunicacions, que no mencionaré (el seu logotip sembla una estrella blava de la mort),

Em va encantar el meu representant d'atenció al client? impactant, ho sé.

Al llarg de la trucada, va indicar el que jo volia i va dir coses com: "Aquest és el tracte que més els meus clients com ", i" deixeu-me parlar amb el gerent per obtenir us a better deal”, and “I understand your frustration, I don't know why ells fer això". Potser no seria obvi al principi, però parlava com si estigués al meu costat. Em sentia com si tingués un home (wo) a l'interior, un talp, un amic que es va infiltrar profundament al departament d'atenció al client tot esperant la meva trucada per completar el nostre caparró.

Simplement, em tenia a us. Operadors de centraleta Old-School

Massa sovint les nostres interaccions amb representants del servei d'atenció al client són contradictòries i estan plenes de resultats negatius. Aquest representant de vendes semblava que realment es preocupava per la meva situació. Volia apuntar-me amb èxit a alguna cosa i fer-me sentir bé. Tampoc va ser una transacció petita. Passava del meu servei per satèl·lit a la televisió digital avançada. Va ser molt útil per explicar les meves opcions i escoltar el que li vaig dir. Ni una sola vegada, durant la trucada, no tenia por que no escoltés el que volia ni que no respectés el que havia de dir.

The first lesson here is that customer service is about listening to your customers, and trying to provide a (mutually) beneficial solution to a problem. This representative solved my problem with grace, intelligence, and in under a half an hour! If only all customer service representatives were like this, I wouldn't have switched from Dish Network (whoops!) to AT&T (double whoops!?).

La lliçó més gran és que la meva experiència, la meva user experience – with this customer service representative has improved my overall perception of the company. Although I have not yet had any contact with an actual product, my user experience is already positive. Remember, it does not matter how good your product is – if the experience of getting to that product is bad, people won't want to even try.

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.