Treballeu massa hores a casa? Una manera fàcil d'aturar-se ...

PluginAquesta nit he deixat la font d'alimentació del portàtil a la feina. Tenia dues fonts d’alimentació (una altra cosa que cal fer ... sempre en compra un de més!), Però una d’elles va anar recentment a la cuina.

Mentre escric aquest article, em queden 2 hores i 15 minuts per fer una mica de feina. Per descomptat, tinc altres ordinadors a la casa, però res no funciona bé com si el vostre propi ordinador portàtil estigués configurat tal com esteu acostumat. Aquesta nit estic corrent a:

  1. Reviseu el codi que em va enviar una empresa per obtenir la meva orientació sobre si és o no codi espagueti i val la pena recuperar-lo.
  2. Completa la valoració d'un concurs de PHP que hi havia a vèncer ahir.
  3. Reviseu alguns dissenys de pàgines que va completar Stephen per a un projecte en el qual estem treballant.
  4. Seguiu millorant alguns dels meus WordPress plugins.
  5. Continueu fent algunes Consells sobre blocs.

I aquí ho teniu ... ara em queden dues hores de pla després d'escriure aquest missatge! Per tant, el consell és: deixeu la font d’alimentació a la feina. Definitivament, limitarà les hores per completar la feina a casa.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.