Per a què us heu trobat als motors de cerca?

Optimització de motors de cerca SEO

Realment hi ha hagut una convergència a la indústria del màrqueting en línia des de fa força temps, però segurament és cada vegada més crític amb el recent. Els llocs web han de ser ben dissenyats ... però, en última instància, s’ha de trobar per generar contingut. Això vol dir que el disseny de llocs web i l'optimització de motors de cerca s'han d'empaquetar perquè un lloc tingui èxit.

Les xarxes socials, sobretot Twitter, comencen a robar quota de mercat i atenció de llocs de marcadors socials antics com Digg, deliciós Topar-se.

Com que fa temps que estic predicant això, és just que em posi el repte de com de bé estic. Ahir a la nit un prospecte em va trucar des de Laguna Beach i em va preguntar, primer, què feia. Vaig fer una visió general que DK New Media és com comprar un contractista general per a casa vostra ... Entenc com crear una presència web per a una empresa i reunir totes les peces per garantir-ne l’èxit. Vam parlar de SEO i em van sorprendre quan em van preguntar: "Per a què et trobes?".

No vaig tenir resposta. Doh!

Sincerament, fa temps que no busco paraules clau específiques. Vaig perseguir Tècnica de màrqueting, Tecnologia de màrqueting, Tecnologia de màrqueting en línia Martech Zone. Actualment sóc el número 2 de Marketing Tech i el número 1 de la resta. Tinc uns 20 llocs més, però no són tan rellevants.

Va ser una gran pregunta i a la qual hauria d'haver estat capaç de respondre immediatament i d'eliminar una llista. Sincerament, estic més preocupat per l'optimització del motor de cerca dels meus clients que pels meus propis llocs. Un altre comentari va ser sobre l'estètica d'un dels meus llocs ... també una crítica precisa. Alguns dels meus llocs no funcionen. 🙂

Si sou una agència que sí SEO al final de l'etiqueta de títol del lloc, és millor que pugueu respondre a la pregunta de què us trobeu a la cerca. I és millor que guanyeu aquesta cerca. (Si voleu veure per a què classifiqueu, us ho recomano Semrush).

Per a la meva perspectiva ... ho sento, no he pogut respondre de cap manera. Ara estaré més atent i miraré de guanyar altres termes competitius com ara màrqueting en línia, etc. També netejaré els meus llocs perquè siguin molt més professionals.

Aquí teniu una presentació recent que vaig fer Blogging i optimització de motors de cerca - amb força detalls sobre com aprofitar les paraules clau.

2 Comentaris

  1. 1

    He tingut la meva part d'aquells moments de "sabater els fills dels quals no tenen sabates". Trobo que és un interminable bucle de retroalimentació per descobrir les paraules clau que utilitzen les persones que us contracten (pregunteu-les), les paraules que Google creu que us relacionen i les paraules clau que proporcionen números (que val la pena seguir). M'agrada fer servir les eines per a administradors web de Google per trobar termes en els quals no tinc ni idea. He trobat que molts consultors de màrqueting arriben al meu lloc d’aquesta manera i ara els ofereixo serveis.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.