Cada oficina a casa en necessita un.

Depositphotos 12641027 s

Fa una mica més d’un any (2005) estava fent bastants consultes al costat i necessitava disposar de maquinari nou a casa per gestionar-lo. Vaig comprar un ordinador nou, un nou encaminador sense fils netgear i targetes sense fils ... i la millor inversió va ser la meva LinkStation.

La LinkStation es connecta directament al meu encaminador sense fils i té 250 GB d’espai. La interfície d'usuari de la LinkStation és realment senzilla ... Vaig poder configurar una unitat per a cadascun dels meus fills, el meu ordinador, un directori de música central i una còpia de seguretat del client. La LinkStation també venia amb una presa USB per compartir una impressora, programari FTP i fins i tot programari de transmissió de suports. Això em permet situar la impressora lluny dels ordinadors i en algun lloc convenient.

La meva característica preferida, però, és tenir molt espai allunyat dels meus ordinadors i d’una font de xarxa. Sempre que acabava un projecte, el copiava allà. Sempre que descarregava i instal·lava programari, copiava allà i sempre que volia compartir coses entre ordinadors, simplement passem els fitxers al contingut compartit entre tots. No hi ha cap "compartició de carpetes", ni discs d'instal·lació, ni cap problema.

Fa aproximadament 7 mesos, el meu PC estava totalment desconectat per una actualització de Norton Antivirus que va desfer un sector d’arrencada. Vaig haver de tornar a formatar la unitat i tornar a carregar-ho tot des de zero. Podria haver estat un malson absolut amb l’excepció que tinc jo tot carregat a les unitats de xarxa. Vaig tornar a córrer en un dia més o menys i no vaig perdre ni un batuc.

Un any i mig després i ara un dels meus clients em va demanar que li repetís l’anàlisi. Havia passat tant de temps que ni tan sols tenia les aplicacions carregades. El cap de setmana passat vaig saltar al share i vaig tornar a carregar les aplicacions. Aquest cap de setmana he descarregat l’antiga anàlisi i he pogut eliminar l’anàlisi aquesta tarda. Reeducar-me sobre l'aplicació va ser el més difícil.

Així doncs, aquí teniu alguns consells per a professionals i aficionats que treballen molt als seus ordinadors:

  1. Invertiu en un dispositiu d'emmagatzematge de xarxa.
  2. Utilitzeu el dispositiu d'emmagatzematge de xarxa. Copieu totes les oportunitats que tingueu sobre la feina que feu.
  3. Copieu instal·lacions de programari, actualitzacions, actualitzacions de controladors i fins i tot números de sèrie al recurs compartit. Això situa tot de manera segura en dos llocs.

El més interessant de l’emmagatzematge de xarxa és que no hi ha temps de còpia de seguretat i restauració necessari ... només cal que copieu els fitxers a la unitat, molt més ràpid d’aquesta manera. (Tinc còpies de seguretat de cadascun dels meus ordinadors).

I per si us ho preguntàveu, el Mac també ho veu bé. Fins i tot la impressora compartida.

2 Comentaris

  1. 1

    Jo també sóc un gran fan del dispositiu LinkStation. Jo mateix tinc la versió de 160 GB i fa gairebé 2 anys que funciona bé. El millor és que, a causa de la seva naturalesa d'aparell, pràcticament no es necessita manteniment ni cura i alimentació.

  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.