Content Màrqueting

RSS: feu evident el vostre enllaç de feed

Amb l'arribada de nous navegadors, no em preocupava massa posar els meus RSS enllaç al contingut del meu lloc. Ho començo a replantejar.

Si encara no ho sabíeu, aquests nous navegadors poden detectar automàticament un fitxer RSS feed sempre que estigui identificat a la capçalera de la pàgina. Fent clic al botó RSS el símbol fa que us "subscriviu a aquest feed" mitjançant el vostre navegador. Així, quan seleccioneu el feed al navegador, us trobareu amb la llista d’històries actives disponibles a través del feed.

A la capçalera del meu lloc, tinc el codi següent:


El navegador veu automàticament aquest codi i proporciona un indicador que permet subscriure el feed:
RSS

Abans del llançament d'Internet Explorer 7, Microsoft es va reunir amb els altres desenvolupadors de navegadors i van decidir que el símbol universal de RSS seria RSS.

Durant els darrers 6 mesos, he confiat en el meu sistema intern RSS referència perquè la gent es subscrigui al meu feed. Tot i això, fa poc vaig fer una prova on vaig posar un RSS enllaç al peu de pàgina de totes les meves pàgines. Endevina què? En un parell de dies, les meves subscripcions a feeds han augmentat aproximadament un 20% (Jo utilitzo FeedPress rastrejar).

M’adono que això no és molt científic, però recomanaria que els lectors en tinguessin RSS enllaç d'informació clarament identificat i disponible per als vostres lectors que utilitzen altres eines que no detecten automàticament l'enllaç a través del vostre codi de capçalera.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

7 Comentaris

  1. Un altre motiu per fer-ho: de vegades els lectors volen enllaçar a la vostra subscripció. Quan llegeixo algú a qui vull subscriure'm, sovint l'incloc als meus enllaços del dia amb la nota (Suscrit) enllaçada al seu feed. A Firefox 2 tinc feeds configurats per anar directament a FeedDemon, així que si no teniu un enllaç a la pàgina en el qual puc fer clic amb el botó dret i copiar l'enllaç, he de veure l'origen per obtenir-lo.

  2. Douglas,

    Així és com em vaig subscriure al teu bloc mitjançant la icona RSS a la part inferior. Mai presto atenció a quins són els indicadors de la barra d'adreces del navegador, sinó quan faig servir un navegador; que no és gaire sovint, sempre busco la Icona.

    Una altra cosa a recordar també és que no tothom vindrà al vostre bloc mitjançant un navegador. Alguns arribaran a través d'enllaços als seus clients RSS que no són del navegador i molt poques vegades els navegadors integrats del client detectaran d'aquesta manera...

  3. Era l'enllaç de la icona RSS amb el qual solia subscriure's, ja que mai no faig atenció a la barra d'adreces per a això, a més, molt poques vegades em subscric mitjançant un navegador.

    Visc al meu lector RSS i, com a tal, tots els meus enllaços es troben i s'afegeixen bàsicament d'aquesta manera i molt pocs clients RSS autònoms tenen aquest tipus de funció.

  4. Gràcies per aquest post. Vaig estar discutint aquest tema amb un altre blogger el mes passat i sempre em vaig preguntar on era el millor lloc per posar un botó de subscripció. Actualment al meu lloc només tinc la icona RSS a la barra d'adreces i al peu de pàgina del navegador, però crec que una a la barra lateral o a la capçalera també seria útil, segons els comentaris que he llegit aquí.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior