RIP: totes les vostres bases de dades pertanyen a Matt

camp

El món tecnològic va perdre ahir una persona especial, amic Matthew S. Theobald. Matt era una persona increïble i brillant, que desenvolupava i dissenyava un mitjà per indexar les dades del món a través d’Internet. Vaig escriure sobre Intern després de conèixer Matt després d’un esdeveniment local de Smaller Indiana l’any passat.

Matt tenia una visió i la perseguí incansablement. L’última vegada que el vaig veure, estava fumant nerviosament al cercle. El vaig reconèixer i vam acabar parlant de la seva visió, de la seva família, d'Indianapolis i vam compartir algunes històries boges. Vam riure molt. Unes hores més tard, el vaig portar a casa i vaig haver d’explicar als meus fills per què vaig arribar 4 hores tard. Matt era aquest tipus d’home: només et va arrossegar i no podies deixar de sentir que tenies un vell amic a la taula.

Trobaré a faltar escoltar la veu fumada de Matt, tossir i riure amb el nostre proper esdeveniment de Smaller Indiana. Sé que de vegades va lluitar, estava sol en el seu geni i no tenia el suport subjacent per ajudar a impulsar la seva visió. També sé que la seva visió voluntat es va convertir en una realitat, però, i li vaig dir que cada vegada que parlàvem. Pot ser que no sigui el número d’entorn de cerca d’Internet que arribi a bon port, però un sistema com aquest per organitzar dades a través d’Internet serà una realitat algun dia.

Matt em va deixar un parell de missatges a Facebook per reunir-me i sortir a dinar amb ell. Però estava massa ocupat i mai no vam aconseguir reunir-nos. Dilluns dedicaré el temps a acomiadar-me del meu amic.

El funeral de Matt és el dilluns 6/21, a les 12:223, a l’entrada nord del cementiri de Crown Hill. (Trama XNUMX de la cerimònia de la tomba)

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    En Matt i jo teníem una cita per reunir-nos per prendre un cafè el dijous. Estava entusiasmat amb el meu nou llibre i li anava a lliurar una còpia personalment.

    Em va semblar estrany que no aparegués, tenint en compte el seu entusiasme habitual. Vaig pensar que s'havia d'haver lligat amb alguna cosa i que tornaria la setmana que ve.

    Ho sento que ens hem trobat a faltar, Matt. Vindré a acomiadar-me dilluns.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.