Publicitat de gasos?

Depositphotos 20566291 s

DHLSpeedway és el lloc per a mi on agafar gasolina.

Per a una benzinera, he de reconèixer que fan aquest petit "extra" per al inevitable viatge a la benzinera. Per una banda, porto la meva targeta de recompenses Speedway amb la qual he estalviat 15,000 punts. Em fa vergonya admetre que no tinc ni idea del que això significa, a part de cada cert temps que obtinc un cupó inútil per a un entrepà de xarcuteria o alguna cosa així. Però ... se sent bé cada vegada que veig que els meus petits punts de recompensa continuen pujant. (Hi ha anunciants que escolten? Els punts funcionen!)

L'altra gran cosa de Speedway és que les dones sempre parlen amb els clients, netejant, assegurant-se que les línies queden curtes ... i fan coses divertides com posar nou moscada i canyella al cafè. I hi ha MOLT cafè. Nota als aficionats al cafè ... El cafè Speedway no pot superar un Starbucks, però sí que dóna puntades a la merda a les articulacions del menjar ràpid.

Anunci DHLL’altre matí, doncs, em vaig fer gas i vaig veure que hi havia un anunci de DHL a l’alçada de la mànega de gas. A la mànega de gas! A LA MANGUERA DE GAS! Si us plau ... deixeu la santedat de les meves mànegues de gas! Només vull quedar-me allà i imaginar quanta pressió hi ha darrere d’aquesta mànega, amb quina freqüència s’ha inspeccionat i, si apareixia una fuita, la Speedway explotaria com una escena genial de Missió Impossible. No vull llegir cap anunci de DHL sobre cap mena d’enviament. Realment no. Si-us-plau Creu-me. Jo no. Prometo.

Un parell de preguntes:

  • A més de la impressora, qui guanyarà diners amb això?
  • Com, al món, posar gas al meu cotxe equival a curiositat sobre qui pot ser el millor carregador per manejar els meus articles de vacances?
  • Amb quina orientació demogràfica o de comportament coincideixo quan bombo gas que interessaria prou a un venedor com per llançar aquest anunci davant de la meva cara?
  • Quantes reunions de màrqueting van participar? Està bé, em pots dir. No ho diré a ningú. Va ser aquella reunió d’estratègia del 2006 el desembre passat, oi? T’havien animat a fer mochas de menta. Ho sé. Hi he estat.

Simplement no ho entenc. La visibilitat NO és publicitat. Els llibres d’història estan plens d’empreses que van gastar milions en anuncis del Super Bowl. Tothom els va veure, però ningú els va comprar. Busqueu el vostre públic, parleu-los de la manera que vulgueu i tracteu-los bé.

Bona sort amb el vostre anunci DHL! A mi m’agrada el paquet al costat de Thai Gardens (i m’encanten Thai Gardens) a County Line Road aquí a Greenwood. És més car que tothom, però sempre m’ajuda a trobar la caixa adequada, l’embalatge adequat i la manera correcta d’arribar-hi. Mai no em falla ... i les línies sempre són més curtes que la resta!

Si Gas Hosevertising funcionés, hauria de ser la publicitat Goodyear que hi ha al carrer. Mireu els pneumàtics durant almenys uns minuts mentre bombeu gas, preguntant-vos si les bandes de rodament es porten massa baixes.

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.