Podria ser vostre pel preu baix i baix d'avui de ...

Mirant

El contingut del meu lloc no ha estat especialment fort la darrera setmana; ho sento si algú de vosaltres es decepciona. He estat força ocupat desenvolupant un grapat d'aplicacions a casa. El que no compense en contingut, espero compondre-ho en alguns connectors. A la feina, ens estem preparant per a un llançament important de programari i tinc un projecte de demostració que proporcionarà un mitjà per auto-demostrar algunes de les funcions més importants. El meu èxit està pesant molt i tinc pocs recursos per aconseguir-ho, de manera que és un repte.

Tots els projectes avancen molt bé i compliré els terminis, només triguen setmanes de treball pesades. A més, estic avaluant de nou la meva ocupació a temps complet i considerant acuradament el meu futur allà i ponderant-ho amb algunes oportunitats fortes a l’exterior. T’agrada deixar un gran empresari, però de vegades la feina ha de reduir-se a una simple economia. No m’agrada prestar atenció als diners quan es tracta d’una feina, però fa un parell d’anys que treballava amb l’esperança de recuperar els meus ingressos quan consultava. Ha quedat clar que això no passarà si em quedo. Amb un fill que comença la universitat aquesta tardor, he de fer alguns ajustos i fer-los ràpidament.

M’encanta el canvi i sóc increïblement optimista sobre les meves oportunitats. Quasi me’n vaig per a una posada en marxa fa uns mesos, però el moment no era correcte. Ara, però, queda bastant bé. Poques persones poden publicar al seu currículum que han ajudat corporacions des de l’illa de Vancouver fins a Islàndia i Austràlia per implementar objectius de màrqueting estratègic en línia, integració i automatització. Els meus clients han estat alguns dels més grans del món, inclosos The Indianapolis Colts, The Home Depot, United Airlines, Icelandair, Liberty Mutual, Goodyear, Hotels.com, AG Edwards i un munt d’altres empreses i agències de desenvolupament. Abans d’això, vaig crear un programa de correu directe multimilionari per a un diari important. L’èxit genera confiança, de manera que estic segur que puc canviar qualsevol empresa pel que fa al màrqueting i la tecnologia.

Com a consultor d’integració i gerent de producte, les meves responsabilitats han estat consultar les empreses, identificar les oportunitats i executar la solució adequada per a elles. Les meves responsabilitats actuals se centren en el compliment de CAN-SPAM, el disseny de la interfície d'usuari, l'accessibilitat, la usabilitat, Programes i desenvolupament de funcions. També estic molt versat en sistemes d'informació geogràfica, analítica i optimització de motors de cerca. Heck, fins i tot em vaig publicar el meu nom aquest any amb alguns enviaments que he fet El llibre de Chris Baggott, Email Marketing by the Numbers.

Tinc ganes de continuar amb aquest tipus de treballs, ja sigui a través de la meva pròpia empresa de consultoria o mitjançant un lloc de director / executiu en una altra empresa. També m'interessa a llarg termini relacions contractuals. Un somni fet realitat seria començar a consultar de nou sota la meva pròpia empresa. No puc deixar Indianapolis: als meus fills els encanta aquí i viuen a prop de la seva mare. Per tant, si hi ha l’oportunitat de treballar a distància, també estic per això. Tinc ganes de capbussar-me per primera vegada en alguns nous reptes, potser l’optimització de motors de cerca. He tingut uns resultats fantàstics amb aquest lloc i sé que podria fer-ho per qualsevol altre.

Ah ... i mai no renunciaré al bloc! 😉

6 Comentaris

 1. 1

  És bo tenir algunes ofertes temptadores. Fa uns mesos em van oferir 100K per treballar durant un any a Qatar, un petit país fora de l'Iraq, com a administrador de xarxa.

  Això hauria estat una oferta temptadora per a mi fa 8 anys, però ara, amb una dona i un fill de 9 mesos, no em podríeu treure d’aquí si ho proveu.

 2. 2

  Vaig deixar l’ocupació a temps complet fa 3 mesos per crear una nova empresa i mai no m’he sentit tan energitzat 🙂 perquè sóc lliure de treballar en allò que m’agrada (dins d’uns límits!) Estic sent més creatiu del que he estat mai.

  Tinc l'avantatge d'un soci que aporta diners en efectiu suficient per mantenir l'empresa i nosaltres a la superfície, cosa que ajuda.

  Ah, i el vostre actual empresari no llegirà aquest Doug i us pregunteu què passa? 🙂

 3. 3

  Doug,

  Com que sou un bon amic personal, seré aquí una mica crític i faré que la vostra publicació es publiqui en la categoria de "airejar roba bruta". Molts de nosaltres solem criticar els atletes professionals per haver fet aquest tipus de declaracions (per exemple, Terrell Owens, Randy Moss). Tot i que és cert que continuen treballant per altres i aplaudits per una feina emocionant a la seva feina, el seu caràcter es va empitjorant amb el pas del temps.

  Divertit

  • 4

   Vaja, definitivament aquesta no era la intenció del post, Randy. De fet, no tinc res que dir coses bones sobre el meu empresari actual. A la publicació no hi ha cap "roba bruta". Encara estic absolutament compromès amb ells i crec que són els millors per als que he treballat mai.

   No es tractava d’una publicació que s’empenyés de cap manera a embrutar el meu actual empleador o airejant la roba bruta; és una publicació per “provar les aigües” i veure quines oportunitats hi pot haver que desconec. Estic arribant a una cruïlla de la meva vida on els meus objectius no coincideixen amb les meves oportunitats laborals actuals. Això és tan senzill com puc dir.

   Prefereixo ser obert i honest sobre els meus desitjos que mantenir la boca tancada. Hi ha qui pensa que no s’ha de dir res i simplement surt per la porta. M’importa massa aquesta empresa per fer-ho. Han de reconèixer quines són les meves necessitats i jo he de reconèixer quines són. Si hi ha partit, ja estic. Si no, he de seguir endavant amb la meva vida.

   Una vegada més ... no hi ha cap "roba bruta" de què parlar.

   Salutacions,
   Doug

 4. 5

  Provar les aigües és bo. Fer que l’actual empresari se n’assabenti en una publicació al bloc ... no és tan bo ... però suposo que ja heu mantingut alguna conversa amb ells i, més enllà, no és cosa meva.

  Bona sort.

  Si necessiteu ajuda a temps parcial, feu-m'ho saber.

  • 6

   Hola Graydon,

   No crec que hi hagi hagut cap sorpresa per part seva, però hi ha certa preocupació. Sempre he estat una persona oberta i honesta i ho he estat durant força temps. Aquesta publicació només arriba després de mesos de discussió i presa de decisions.

   Per descomptat, els blocs aporten una dimensió completament nova a una situació com aquesta. No és una cosa que es pugui buscar en un manual de gestió, això és segur. Però estem treballant-hi.

   Gràcies!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.