Quatre errors de bloc que hauria d'haver evitat

iniciador de blocs corporatius

probloggerAquesta tarda he passat unes hores a Barnes and Noble. Barnes and Noble està molt més a prop de casa meva, però he de reconèixer que Borders està molt millor organitzat i que els llibres són més fàcils de trobar. Estic constantment "passejant pels passadissos" a Barnes and Noble buscant en lloc de passar temps llegint.

De tota manera, vaig agafar la meva revista preferida, Disseny web pràctic (també conegut com .net) i finalment recollit Darren Chris'llibre, Secrets per blocar el vostre camí cap a una renda de sis xifres.

No crec que el títol del llibre li faci justícia. Tot i que gran part del llibre tracta sobre la monetització i l’èxit de Darren, els consells del llibre s’estenen molt més enllà. També ho recomanaria a qualsevol persona d'una guia d'estratègia per fer blocs. Es diferencia d'alguns dels meus llibres preferits sobre blocs, com ara Shel De Scoble llibre, Converses nues, ja que és més tàctic en el seu enfocament que no pas estratègic. Aquest és un llibre per començar a crear blocs amb èxit.

El llibre reforçava moltes de les tècniques i tàctiques de què he parlat en aquest bloc, però hauria de compartir amb vosaltres els defectes més importants del meu bloc:

 1. El meu bloc no sempre és coherent a causa del meu horari laboral. Això fa mal el meu impuls, ja que els lectors no sempre tenen la garantia d’un contingut de qualitat cada dia.
 2. El meu lloc em marca més que Marketing Technology i moltes de les publicacions que comparteixo anècdotes personals que potser no tenen res a veure amb Marketing Technology. Els meus lectors han esperat això de mi, però sé que molts lectors han caminat per això.
 3. El meu bloc probablement es podria dividir en diversos temes de nínxol més orientats ... potser el màrqueting en línia, les xarxes socials i el desenvolupament web. Encara pot ser que treballi algun dia per reduir el contingut, però és una feina dura (molt dura). Si tornés a començar, aquesta és sens dubte la direcció que hauria pres.
 4. El meu nom de domini no seria dknewmedia.com. Una vegada més, això desdibuixa el bloc entre jo i el meu tema real. També fa impossible vendre el bloc, ja que no vull vendre el meu nom. No obstant això, estic vigilant alguns dominis. Si en puc trobar de bons, miraré de relacionar el meu contingut i desvincular el meu bloc del meu nom.

Esperem amb interès la reacció de Chris i Darren a aquest post. Si encara no esteu en blocs, assegureu-vos de recollir el llibre de Darren i Chris per començar pel bon camí. Molt bona lectura!

7 Comentaris

 1. 1

  Gràcies pel suggeriment. Sens dubte m'ho miraré.

  Mentrestant, la meva solució al número 3 va ser crear blocs separats per a diferents temes. Tot i que em permet centrar la meva escriptura per a cada públic, de vegades és esgotador intentar generar tant contingut fresc.

  M'agradaria escoltar les opinions dels altres. blocs separats o arriscar-se a alienar alguns dels vostres lectors?

  • 2

   Separar el contingut en blocs específics separats té molts avantatges, tant per a les expectatives dels vostres lectors com per concentrar les paraules clau per als motors de cerca. No hi ha cap raó per la qual algú no es pugui registrar a cadascun dels vostres blocs, crec que aquesta és la millor manera de fer-ho!

 2. 3
 3. 4
  • 5

   Gràcies Chris! No, Doug no faltarà en aquest bloc aviat, ho prometo... tret que hi hagi diners entre el bloc i jo 😉

   Una nota interessant sobre això, pocs dies després de canviar el meu nom de domini, vaig passar del número 2 a Google al número 1 del bloc de tecnologia de màrqueting, de manera que hi ha alguna cosa en aquestes coses de SEO.

   És un bon estudi de cas sobre la selecció del vostre nom de domini!

 4. 6

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.