Premeu 1 Si teniu pressupost

arbre de diners

Fa un parell d’anys, recordo quan va agafar un blogger Scoble encès. El blogger va convidar Scoble al seu esdeveniment i, després, es va preguntar quan Scoble va sol·licitar el pagament del viatge i les despeses. Scoble també va respondre en línia i en va fer un gran treball.

Aquesta setmana ha estat una setmana dura (però molt divertida). Tinc capítols pendents del meu llibre, estic realitzant dos projectes i segueixo treballant amb possibles clients. Toco molta gent cada setmana per telèfon, correu electrònic, Twitter, Facebook, Plaxo ... etc., etc. Aquesta setmana m'han renyat dos lectors per part dels lectors als quals no he respost i amb una perspectiva que he subestimat la urgència de .

La perspectiva va ser culpa meva: hauria d’haver estat rastrejant l’empresa amb rigor. Els lectors són una altra història, però. Vaig rebre una trucada on la senyora em va dir:

Què passa amb la gent d'Internet: no responeu al telèfon, no responeu al correu electrònic ... no responeu!

No em vaig disculpar. En canvi, li vaig dir la veritat. Tinc almenys 20,000 visitants nous al mes al meu bloc, potser 250 comentaris (la majoria són SPAM) i més de 100 sol·licituds. Tot i això, les sol·licituds no són sol·licituds de serveis. Simplement són lectors que busquen consell o informació addicional. Intento gestionar-ho mitjançant publicacions de bloc. No sempre responc. De fet, normalment no responc.

Aquí teniu un correu electrònic que acabo de rebre avui sobre el tema després d’escriure la meva xarxa i demanar-los el seu suport a l’enquesta Top 50 Indiana Blogs:

He escrit diversos missatges al vostre bloc i us he enviat diversos DM a Twitter per demanar-vos les vostres opinions, idees i suggeriments sobre diferents estratègies de màrqueting digital i mai no he rebut cap resposta vostra. En ser comprensiu, sé que sou un home molt ocupat amb la creació de la vostra nova empresa i tot, per això mai he pres personalment la vostra manca de respostes (tot i que Chris Brogan, Beth Harte, Erik Deckers etc. sempre m’han respost a les preguntes).

És fantàstic que Chris, Beth i Erik hagin pogut seguir així! Vaig estar fins a les 3 de la matinada i només vaig completar la revisió i la resposta al correu electrònic. Espero amb il·lusió els consells de Chris, Beth i Erik sobre com podria mantenir-me al dia amb el nombre de sol·licituds que rebo.

Ahir, vaig estar en una conferència regional i vaig estar flanquejat per tres persones ... un era associat, un era el meu entrenador de vendes i un era client. L’associat i l’entrenador de vendes van fer broma sobre que mai no contestava el telèfon ni els correus electrònics que em van enviar. Vaig mirar el meu client i vaig dir: "Puc respondre a les vostres trucades i correus electrònics?". "Sí", va dir, "... sempre ... de vegades a mitja nit! Crec que treballes les 24 hores del dia ".

De vegades crec que el web i la gent els agrada Chris Anderson ens ha fet molt de mal a mi i al meu negoci. El meu propietari, els meus creditors, les meves empreses de serveis públics i els venedors no són gratuïts. Com a resultat, no puc treballar lliure. He de concentrar-me en:

 1. Clients - Són persones que paguen pels meus productes i serveis.
 2. Perspectives - Són empreses amb pressupost que estan preparades per convertir-se en clients.
 3. Perspectives del boca-orella - Són empreses que la meva xarxa i els meus clients han derivat a mi que saben que una empresa té pressupost i està preparada per convertir-se en clients.
 4. Altres sol·licituds - Això és tota la resta ... correus electrònics, sol·licituds de formularis, trucades telefòniques, etc. Normalment no pertanyen a la llista perquè estic treballant a l'1, 2 i 3.

Estic perdent oportunitats per aquest enfocament? Potser és per això que estic rebent entrenament de vendes aquí a Indianapolis. No en tinc ni idea. Tot el que sé és que "altres sol·licituds" podrien trigar mesos a revisar-les i respondre-les ... i no em puc permetre el luxe de passar mesos fent això.

Els lectors no són clients. Els subscriptors ni tan sols són clients. Pot semblar dur, però els lectors i subscriptors no paguen la subscripció ni la informació d’aquest bloc. No tinc cap acord de nivell de servei amb els lectors ni els subscriptors.

Aquest bloc no és una empresa rendible i no sóc milionari d'Internet ... ni molt menys. Estic treballant dur, però, per aconseguir que sigui rendible. Tan bon punt el bloc pagui totes les meves factures, estaré encantat de seure tota la setmana a respondre a les peticions dels meus lectors i subscriptors. Fins llavors ... necessito anar al meu servei clients.

Si voleu convertir-vos en client, torneu a modificar la vostra sol·licitud. Ahir a la nit vaig fer broma amb algú que necessitava canviar la bústia de veu del meu treball per dir: "Premeu 1 si teniu pressupost". Així que ... si sou lector o subscriptor i cerqueu consells gratuïts, no us molesteu quan no respongui. Estic realment ocupat intentant pagar les factures.

14 Comentaris

 1. 1

  Excel·lent punt! Ahir vaig estar tenint una discussió similar amb un company de feina sobre la importància de ser concisa i ella simplement no ho aconseguia i es va queixar que no li tornés els missatges de veu ràpidament. Li vaig preguntar amb quina rapidesa respon als seus correus electrònics i em va admetre ràpidament. Tots hem de prioritzar les nostres relacions i mètodes de comunicació i la combinació de tots dos. Ara, si no rebo una resposta personal a aquest comentari, ho comprenc ... completament.

 2. 2
 3. 3

  Com podria deixar de respondre a un gran comentari com aquest, Nick? Tens raó: el mitjà més eficaç és de vegades el que estem obligats a utilitzar. M’encantaria passar tot el dia en reunions i per telèfon, però això no paga les factures. El correu electrònic és molt eficaç per estalviar-me molt de temps durant tot el dia.

 4. 4

  Suposo que miro que aquest bloc és el "regal gratuït" ... el punt d'entrada als embuts de venda de cadascun dels nostres bloggers. Si la informació del lloc no pinta tota la imatge, m'encantaria treballar amb qualsevol dels meus lectors per aconseguir-ho al següent nivell.

 5. 5

  Com a un dels vostres clients, Doug, puc donar fe del fet que teniu cura dels clients de manera oportuna. És genial que tantes persones valoren la vostra opinió (com haurien de fer-ho), però crec que "doneu" moltes coses amb les vostres valuoses publicacions al bloc. Quan la meva empresa pagui els vostres serveis, espero una atenció ràpida. Mai deixes de lliurar i per això continuaré recomanant-te. Des de la perspectiva d’un client, les vostres prioritats són clares.

 6. 6

  Sembla que necessiteu contractar-me com a assistent personal. Tot i que respondré a la gent que, amb tota probabilitat, mai no us generarà ingressos, és evident que hauré de pagar-me pels meus serveis. Tanmateix, ho diré. Si obteniu algun tipus de coneixement o coneixement basat en un comentari o correu electrònic, espero que respongueu a aquesta persona. Sé que heu respost a alguns dels comentaris del meu bloc en el passat, així que sé que escolteu i responeu quan sigui possible. Grans punts al voltant.

 7. 7

  Doug, he vist prou regals fets en aquest mitjà per entendre el vostre problema, de manera que no hi hagi cap reacció. No sé com algú us podria culpar per pagar les factures. Es tracta de les mateixes persones que estan enfadades amb U2 per haver venut els drets de les seves cançons a empreses, etc.

 8. 8
 9. 9

  Hola Arik,

  Llavors, d’alguna manera estic fent un mal servei als lectors d’aquest bloc als quals heu subministrat contingut gratuït durant els darrers 4 anys? De debò?

  El meu bloc és sens dubte un generador de clients potencials, però amb els 30,000 visitants al mes, com em proposareu que aconseguís comunicar-me a cadascun dels que arriben? He d’utilitzar un sistema de punts? Quina és la metodologia? Quina és la bala màgica?

  Tenim moltes ganes d’escoltar com fer-ho.

  Gràcies,
  Doug

 10. 10
 11. 11

  L’únic que trobes a faltar és que ets tan divertit de provar-lo. Sempre t’afegues quan els teus amics t’ho fan difícil ..

  De debò, m’encanta la publicació. Quan es troba en un negoci majoritàriament intangible, la gent sembla que està bé demanar ajuda gratuïta i, en general, és bastant generós per compartir. El truc és saber quan s’ha de dir: estaria encantat de respondre-ho en una reunió més llarga. La meva tarifa per això és ...

 12. 12

  Ara ja ho has anat i ho has fet Doug! Has escrit un altre missatge fantàstic. Sincerament, us felicito per la vostra capacitat per aconseguir tot el que feu. Sé que de vegades sóc un dels que no heu sol·licitat ingressos del vostre temps i he bromejat amb vosaltres per ser difícil d’aconseguir. Però també crec (amb sort) que equilibri això amb saber que el vostre temps és valuós i no us molesteu ni manteniu rancúnia si no torneu amb mi. Moltes vegades he trobat la manca de resposta per tu mateix i altres m’han obligat a aprofundir una mica més i a copejar el cap contra la paret unes quantes vegades més fins que he descobert alguna cosa per a mi i això és una gran sensació.

  Vosaltres i jo tenim horaris i exigències similars que ens plantegen. Intento ser el més útil que pugui per a tothom que ho demani, però em vaig adonar que una de les millors eines de gestió del temps que puc tenir a l'abast és una mica més d'utilitzar la paraula de dues lletres, "No". .

  Amb sort, puc trobar l’equilibri en tot i començar a dir: “Ara mateix no puc, però deixeu-me recomanar a algú que pugui fer-ho”.

  • 13

   No "espero" que @jasonbean: disqus: les associacions que he construït a la regió són importants per a mi. Es tracta d’una xarxa de suport estesa per la qual em recolzo i, per tant, espero “pagar-la sovint”. Ja hi sou!

   • 14

    I viceversa senyor! Viceversa! Ha arribat el moment de la nostra sessió mensual de col·laboració a St. Arbucks, que sembla que no passa, sinó anualment. =)

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.