Màrqueting per correu electrònic i automatització de màrqueting per correu electrònicSocial Media Màrqueting

Premeu 1 Si teniu pressupost

Fa un parell d’anys, recordo quan va agafar un blogger Scoble encès. El blogger va convidar Scoble al seu esdeveniment i, després, es va preguntar quan Scoble va sol·licitar el pagament del viatge i les despeses. Scoble també va respondre en línia i en va fer un gran treball.

Aquesta setmana ha estat una setmana dura (però molt divertida). Tinc capítols pendents del meu llibre, estic realitzant dos projectes i segueixo treballant amb possibles clients. Toco molta gent cada setmana per telèfon, correu electrònic, Twitter, Facebook, Plaxo ... etc., etc. Aquesta setmana m'han renyat dos lectors per part dels lectors als quals no he respost i amb una perspectiva que he subestimat la urgència de .

La perspectiva va ser culpa meva: hauria d’haver estat rastrejant l’empresa amb rigor. Els lectors són una altra història, però. Vaig rebre una trucada on la senyora em va dir:

Què passa amb la gent d'Internet: no responeu al telèfon, no responeu al correu electrònic ... no responeu!

No em vaig disculpar. En canvi, li vaig dir la veritat. Tinc almenys 20,000 visitants nous al mes al meu bloc, potser 250 comentaris (la majoria són SPAM) i més de 100 sol·licituds. Tot i això, les sol·licituds no són sol·licituds de serveis. Simplement són lectors que busquen consell o informació addicional. Intento gestionar-ho mitjançant publicacions de bloc. No sempre responc. De fet, normalment no responc.

Aquí teniu un correu electrònic que acabo de rebre avui sobre el tema després d’escriure la meva xarxa i demanar-los el seu suport a l’enquesta Top 50 Indiana Blogs:

He escrit diversos missatges al vostre bloc i us he enviat diversos DM a Twitter per demanar-vos les vostres opinions, idees i suggeriments sobre diferents estratègies de màrqueting digital i mai no he rebut cap resposta vostra. En ser comprensiu, sé que sou un home molt ocupat amb la creació de la vostra nova empresa i tot, per això mai he pres personalment la vostra manca de respostes (tot i que Chris Brogan, Beth Harte, Erik Deckers etc. sempre m’han respost a les preguntes).

És fantàstic que Chris, Beth i Erik hagin pogut seguir així! Vaig estar fins a les 3 de la matinada i només vaig completar la revisió i la resposta al correu electrònic. Espero amb il·lusió els consells de Chris, Beth i Erik sobre com podria mantenir-me al dia amb el nombre de sol·licituds que rebo.

Ahir, vaig estar en una conferència regional i vaig estar flanquejat per tres persones ... un era associat, un era el meu entrenador de vendes i un era client. L’associat i l’entrenador de vendes van fer broma sobre que mai no contestava el telèfon ni els correus electrònics que em van enviar. Vaig mirar el meu client i vaig dir: "Puc respondre a les vostres trucades i correus electrònics?". "Sí", va dir, "... sempre ... de vegades a mitja nit! Crec que treballes les 24 hores del dia ".

De vegades crec que el web i la gent els agrada Chris Anderson ens ha fet molt de mal a mi i al meu negoci. El meu propietari, els meus creditors, les meves empreses de serveis públics i els venedors no són gratuïts. Com a resultat, no puc treballar lliure. He de concentrar-me en:

 1. Clients - Són persones que paguen pels meus productes i serveis.
 2. Perspectives - Són empreses amb pressupost que estan preparades per convertir-se en clients.
 3. Perspectives del boca-orella - Són empreses que la meva xarxa i els meus clients han derivat a mi que saben que una empresa té pressupost i està preparada per convertir-se en clients.
 4. Altres sol·licituds - Això és tota la resta ... correus electrònics, sol·licituds de formularis, trucades telefòniques, etc. Normalment no pertanyen a la llista perquè estic treballant a l'1, 2 i 3.

Estic perdent oportunitats per aquest enfocament? Potser és per això que estic rebent entrenament de vendes aquí a Indianapolis. No en tinc ni idea. Tot el que sé és que "altres sol·licituds" podrien trigar mesos a revisar-les i respondre-les ... i no em puc permetre el luxe de passar mesos fent això.

Els lectors no són clients. Els subscriptors ni tan sols són clients. Pot semblar dur, però els lectors i subscriptors no paguen la subscripció ni la informació d’aquest bloc. No tinc cap acord de nivell de servei amb els lectors ni els subscriptors.

Aquest bloc no és una empresa rendible i no sóc milionari d'Internet ... ni molt menys. Estic treballant dur, però, per aconseguir que sigui rendible. Tan bon punt el bloc pagui totes les meves factures, estaré encantat de seure tota la setmana a respondre a les peticions dels meus lectors i subscriptors. Fins llavors ... necessito anar al meu servei clients.

Si voleu convertir-vos en client, torneu a modificar la vostra sol·licitud. Ahir a la nit vaig fer broma amb algú que necessitava canviar la bústia de veu del meu treball per dir: "Premeu 1 si teniu pressupost". Així que ... si sou lector o subscriptor i cerqueu consells gratuïts, no us molesteu quan no respongui. Estic realment ocupat intentant pagar les factures.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

14 Comentaris

 1. Excel·lent punt! Ahir vaig tenir una discussió similar amb un company de feina sobre la importància de ser concís i ella no ho entenia i es va queixar que no li retornava els missatges de veu ràpidament. Li vaig preguntar amb quina rapidesa responia als seus correus electrònics i va admetre ràpidament. Tots hem de prioritzar les nostres relacions i mètodes de comunicació i la barreja dels dos. Ara, si no rebo una resposta personal a aquest comentari, ho entendré completament.

 2. Com podria deixar de respondre a un gran comentari com aquest, Nick? Tens raó: el mitjà que és més eficaç de vegades és el que estem OBLIGATS a utilitzar. M'encantaria passar tot el dia a reunions i al telèfon, però això no paga les factures. El correu electrònic és molt eficaç per estalviar-me molt de temps al llarg del dia.

 3. Suposo que aquest bloc és "el regal"... el punt d'entrada a cadascun dels embuts de vendes dels nostres bloggers. Si la informació del lloc no pinta tota la imatge, m'encantaria treballar amb qualsevol dels meus lectors per portar-lo al següent nivell!

 4. Com a un dels vostres clients, Doug, puc donar fe del fet que teniu cura dels clients de manera oportuna. És genial que tanta gent valore la teva opinió (també ho haurien de fer), però crec que "retornes" molt amb les teves valuoses publicacions al bloc. Quan la meva empresa paga pels vostres serveis, espero una atenció ràpida. No deixeu de lliurar i per això us continuaré recomanant. Des de la perspectiva del client, les vostres prioritats són exactes.

 5. Sembla que m'has de contractar com a assistent personal. Tot i que respondré a la gent que probablement mai us aportarà ingressos, òbviament hauré de pagar els meus serveis 🙂 Amb l'arribada dels nous mitjans/màrqueting/publicitat arriba l'adveniment de l'assessorament i serveis gratuïts. Això ho diré però. Si obteniu algun tipus d'informació o coneixement basat en un comentari o correu electrònic, espero que respongueu a aquesta persona. Sé que heu respost a alguns dels meus comentaris al blog en el passat, així que sé que escolteu i responeu quan sigui possible. Grans punts per tot arreu.

 6. Doug, he vist prou obsequis fets en aquest mitjà per entendre la teva queixa, així que no hi ha cap reacció. No sé com algú podria culpar-te per haver pagat les factures. Aquestes són les mateixes persones que estan enfadades amb U2 per haver venut els drets de les seves cançons a empreses, etc.

 7. Hola Arik,

  Així que d'alguna manera estic fent un mal servei als lectors d'aquest bloc als quals he subministrat contingut gratuït durant els últims 4 anys? De debò?

  El meu bloc és, sens dubte, un generador de clients potencials, però amb els 30,000 visitants al mes, com em proposaríeu que m'encarregui de comunicar-me amb tots els que m'arriben? He d'utilitzar un sistema de punts? Quina és la metodologia? Quina és la bala màgica?

  Amb ganes de saber com fer-ho.

  Gràcies,
  Doug

 8. L'única cosa que trobes a faltar és que et diverteixes molt.. Sempre et trobes quan els teus amics t'ho passen malament...

  De debò, m'encanta el post. Quan estàs en un negoci que és majoritàriament intangible, la gent sembla que està bé demanar ajuda gratuïta i, en general, ets força generós a l'hora de compartir. El truc és aprendre quan dir, m'agradaria respondre-ho en una reunió més llarga. La meva quota per això és...

 9. Ara ho has anat i ho has fet Doug! Has escrit un altre article fantàstic. Sincerament, us felicito per la vostra capacitat per aconseguir tot el que feu. Sé que de vegades sóc un d'aquells sol·licitants sense ingressos del teu temps i he fet broma amb tu sobre que és difícil d'aconseguir. Però també crec (esperem) que ho equilibro amb saber que el teu temps és valuós i no molestar-te ni guardar rancor si no tornes amb mi. Moltes vegades m'he trobat amb la manca de resposta de tu mateix i d'altres m'han obligat a cavar una mica més i colpejar el cap contra la paret unes quantes vegades més fins que he descobert alguna cosa per mi mateix i això és una sensació fantàstica.

  Tu i jo tenim horaris i demandes similars. Intento ser tan útil com pugui a qualsevol que ho demani, però m'he adonat que una de les millors eines de gestió del temps que tinc al meu abast és fer servir una mica més la paraula de dues lletres, "No". .

  Tant de bo pugui trobar l'equilibri en tot i començar a dir: "Ara mateix no puc, però deixa'm recomanar algú que pugui fer-ho per tu".

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Articles Relacionats