Predicció de lectorat

Si no tinc res de què escriure al meu bloc, normalment faig una navegació i trobo enllaços increïbles i en comparteixo. Si us preneu el temps per tornar al meu lloc o subscriure-us al meu feed, vull assegurar-vos que no perdo el vostre temps fent una mitja revisió d'una publicació de bloc.

Malgrat els meus esforços, algunes de les meves publicacions són pudents i d'altres reben molta atenció. Després de fer blogs des de fa anys, encara em resulta impossible predir els meus lectors. Suposo que s’assembla molt a un corredor defensiu que intenta predir la següent jugada. Els equips de futbol que guanyen solen tenir una consistència més gran i menys baralles. Juguen cada down com si fos l’últim down. Diuen que el futbol és un joc de polzades.

Guanyar en blocs és el mateix. Una gran línia ofensiva encara pot ser saquejada i perdre una mica de jardí, però, en general, seguiran endavant i aconseguiran el primer avall. No puc predir quines de les meves publicacions (futbol = jugades) em portaran a la zona final. Sí, sé que una major consistència i menys embolics m’hi portaran.

Com a resultat, no em preocupa si ho faig o no aquest la publicació serà l’única, només sé que si continuo fent blocs sovint i blogueig bé, continuaré guanyant lectors (futbol = jardí). La competència és dura, però.

Actualment, estic enfrontat a tothom de vacances, a les millors publicacions de tothom del 2008 i a les prediccions de tothom per al 2009. Però la veritable competència és amb mi. La competència no és trobar temps per publicar. La competència no està investigant una publicació prou bé com per deixar-vos el nucli de coneixement per al qual veníeu.

OT_275038_CASS_bucs_12
Foto increïble de Brian Cassella, fotoperiodista

El 2008, el bloc té aproximadament un quart de milió de visitants amb prop de 2,000 subscriptors (correu electrònic + RSS). No he continuat el creixement d’aquest bloc que tenia en el passat, en gran part a causa de la meva competència. Els canvis a la feina no em van permetre dedicar temps i esforç al bloc que hauria de tenir. Darrerament, he estat donant voltes a aquestes estadístiques i torno a tornar a augmentar.

Estic desitjant aconseguir-ne uns quants a la zona final el 2009.

One comment

  1. 1

    La majoria dels blocs són comentaris personals sense problemes, amb una còpia de seguretat de deu minuts als motors de cerca. El que és irònic no és que alguns siguin bons i altres dolents, o fins i tot que alguns siguin populars i altres no. És d'allò més curiós que som voraçment consumir i respectar contingut que només és marginalment més rigorós que la conversa casual.

    Preveixo que la predicció del nombre de lectors, així com de la col·laboració de lectors, serà més difícil a mesura que els blocs continuïn creixent en popularitat. Fins que aquest fenomen s'assenti, no podrem esperar comprendre el seu veritable impacte.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.