Predicció: el vostre negoci serà un negoci de comerç electrònic

Depositphotos 7866924 s

Heu vist el nostre lloc recentment llançat? És realment increïble. Hem treballat en dissenys i desenvolupament de la nostra publicació durant més de 6 mesos i no puc dir-vos quant de temps hem passat. El problema era simplement que no podíem desenvolupar-nos prou ràpidament com a acabats. Al meu entendre, qualsevol persona que construeixi un tema des de zero fa un mal servei al negoci amb el qual treballa.

Vaig poder sortir a gastar 59 dòlars per tema de revista digital, vaig crear un tema personalitzat per a les nostres integracions personalitzades, vaig tornar a analitzar la marca del tema i vaig estar en funcionament dins de la setmana. Encara llançarem algunes integracions addicionals, com ara el nostre Podcast i una biblioteca del Llibre blanc, però us sorprendrà el que va venir amb el tema.

Un aspecte que era imprescindible era que venia amb ell WooCommerce totalment integrat. Woo, juntament amb els seus temes i motor de comerç, ho era comprat recentment per Automattic - l’empresa propietària de WordPress. En la meva humil opinió, crec que és una decisió brillant. Per què? Perquè prediu que cada empresa (de B2B a B2C) tindrà algun aspecte de la comanda d’autoservei a través del web.

Ja hi participen minoristes i empreses de comerç electrònic. Una sonora bateria a l’IRCE de Chicago va ser que no es tractava de vendre a la vostra botiga al vostre lloc. Es tractava de vendre a la botiga de tots els altres llocs. Els petits minoristes tenen sistemes logístics, sistemes de contingut i sistemes de compliment que els permeten vendre a desenes de botigues en línia a part de les seves.

El fet és que els consumidors (i les empreses) arriben a confiar en el lloc on compren. Si esteu comprant amb freqüència a Amazon, no comprareu catifes de recanvi a algú a Internet. Però si aquest noi a Internet també ven les seves catifes a Amazon, les comprareu.

Ja esteu perdent vendes en línia

Abans d’anar cap a Chicago, vaig rebre un correu electrònic de A nivell nacional assegurança que necessitava per pagar la factura del meu cotxe. Vaig iniciar la sessió al meu compte i no vaig trobar la manera de pagar la factura. Vaig tornar a la feina i vaig pensar que trucaria al meu agent més tard. Un parell de dies després, vaig rebre un altre avís que la meva assegurança caducaria si no pagava la meva factura. Vaig iniciar la sessió i tornar-ho a provar sense resultat, ni tan sols en vaig trobar cap paga la meva factura de la nova interfície neta. He establert un recordatori per trucar al meu agent.

L’endemà vaig anar a treballar i em vaig ocupar i no vaig trucar mai al meu agent. Quan vaig arribar a casa, segur que hi havia un missatge de correu electrònic que la meva assegurança caducaria aquella nit a mitjanit perquè no havia pagat la meva factura. No està bé ... Conduïa a Chicago l'endemà i no em quedaria sense assegurança.

Així que vaig canviar el navegador a Geico. Al cap d’uns minuts, vaig rebre un pressupost en temps real i un bon botó gros per comprar la pòlissa. Vaig fer clic al botó i em va indicar que m’enviarien algun document per correu electrònic i, un cop l’hagués emplenat, la meva política seria activa. M’has de fer broma.

Següent - progressiu. Vaig introduir la meva informació i van completar la informació de la meva automòbil tant per a mi com per a la meva filla. Uns clics més tard i tenia una nova pòlissa i una targeta d’assegurança per posar al cotxe. Vaig trigar uns 10 minuts ... i jo en realitat va fer estalviar diners. Això em va sorprendre des que feia més de 20 anys que estava amb Nationwide.

Nationwide em va perdre a causa de la seva assegurança? No, no m’importava la seva assegurança i m’agradava molt el meu agent. Em van perdre simplement perquè no podia servir-me en línia.

El vostre negoci i el meu no són diferents. El nostre nou lloc és totalment compatible amb el comerç i començarem a vendre productes i serveis directament als nostres lectors. No tinc cap dubte que aquest serà un flux d’ingressos creixent per a nosaltres que avancem i que el servei pràctic d’agència que actualment proporcionem a tants clients disminuirà lentament.

No m'importa si segueu gespa o feu divorcis, de la mateixa manera que la gent va predir que totes les empreses serien editores, la meva predicció és que totes les empreses tindran un lloc de comerç electrònic més aviat que tard.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.