Notificador d'escriptori Plaxo: actualitzacions de la vostra xarxa

Plaxo ha estat una eina increïblement útil per a bastant temps i simplement continua millorant. Fa unes setmanes vaig clavar el mòbil a la porta del cotxe. Va ser un èxit perfecte, disseccionant el telèfon en dues peces físiques. L’endemà vaig rebre un telèfon nou (sempre assegureu-vos!), Però havia perdut la meva llibreta d’adreces.

Vaig fer una cerca ràpida de les aplicacions de Verizon i vaig trobar que tenien Plaxo com una d’elles. El vaig carregar i ara puc sincronitzar el meu telèfon amb Plaxo als contactes que trie. Em va estalviar mesos contestant trucades sense saber qui estava a l’altre extrem.

Ara arriba Plaxo Desktop Notifier

Quan les persones que estic connectat amb twitter, publiqui al seu bloc o facin una sèrie d'altres canvis, rebo una notificació d'escriptori. Des de que jo seguiment automàtic a Twitter, Girar segueix força ocupat i en realitat trobo a faltar alguns tuits de la gent la meva xarxa.

Tot i que tinc un munt de connexions a LinkedIn, ho trobo Plax és un avantatge per a mi, ja que manté sincronitzades totes les meves llibretes d'adreces (i telèfon). Tampoc no m’importa pagar el servei. El fet d’esperar que es pot perdre qualsevol dels meus ordinadors o del meu telèfon i que encara tinc la meva llibreta d’adreces és una cosa que val la pena pagar.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.