Notificador d'escriptori Plaxo: actualitzacions de la vostra xarxa

Plaxo ha estat una eina increïblement útil per a bastant temps i simplement continua millorant. Fa unes setmanes vaig clavar el mòbil a la porta del cotxe. Va ser un èxit perfecte, disseccionant el telèfon en dues peces físiques. L’endemà vaig rebre un telèfon nou (sempre assegureu-vos!), Però havia perdut la meva llibreta d’adreces.

Vaig fer una cerca ràpida de les aplicacions de Verizon i vaig trobar que tenien Plaxo com una d’elles. El vaig carregar i ara puc sincronitzar el meu telèfon amb Plaxo als contactes que tinc. Em va estalviar mesos responent trucades sense saber qui estava a l’altre extrem.

Ara arriba Plaxo Desktop Notifier

Quan les persones que estic connectat amb twitter, publiqui al seu bloc o facin una sèrie d'altres canvis, rebo una notificació d'escriptori. Des de que jo seguiment automàtic a Twitter, Twhirl segueix força ocupat i en realitat trobo a faltar alguns tuits de la gent la meva xarxa.

Tot i que tinc un munt de connexions a LinkedIn, ho trobo Plaxo és un avantatge per a mi, ja que manté sincronitzades totes les meves llibretes d'adreces (i telèfon). Tampoc no m’importa pagar el servei. El fet d’esperar que es pot perdre qualsevol dels meus ordinadors o del meu telèfon i que encara tinc la meva llibreta d’adreces val la pena pagar-lo.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.