Canva: Kickstart i col·labora en el teu proper projecte de disseny

Plataforma de disseny gràfic Canva

Un bon amic Chris Reed em va enviar un missatge preguntant-me si havia donat Canva una prova i em va dir que m'encantaria. Té tota la raó... Vaig provar-ho durant unes hores i vaig quedar molt impressionat amb els dissenys professionals que vaig poder crear en qüestió de minuts!

Sóc un gran fan d’Illustrator i l’he utilitzat durant molts anys, però tinc un repte de disseny. Crec que conec un bon disseny quan el veig, però sovint em costa portar els meus pensaments a la realitat. És un dels motius pels quals estimo tant els nostres socis de disseny: són mestres en escoltar i produir el que estic pensant. És màgic. Però divago.

Més que el típic Comenceu amb una pàgina en blanc plataformes on sovint miro en blanc o busco idees a Internet, Canva us porta a un procés de disseny i inspiració diferent que és aclaridor. Canva Take elimina la pàgina en blanc i us ofereix un munt d'idees per implementar el vostre proper disseny.

No cal buscar una taula de talles, vénen preconfigurats amb una portada de podcast, imatges de xarxes socials, presentació, pòsters, portada de Facebook, imatge d'anunci de Facebook, publicació de Facebook, imatge de l'aplicació de Facebook, gràfic del bloc, document, targeta, publicació de Twitter, invitació, targeta de visita, capçalera de Twitter, publicació de Pinterest, fulletó immobiliari, portada de Google+, portada de Kindle i collages de fotos. Inclou fins i tot alguns elements infogràfics fantàstics als seus dissenys!

dissenys de canva

Podeu penjar les vostres pròpies imatges, connectar-vos amb Facebook i fer-les servir, o podeu comprar d'una selecció de més de 1,000,000 d'imatges en estoc de drets d'autor d'una eina de cerca interna sòlida. Només vaig trigar uns minuts a crear una nova imatge de capçalera de Facebook per a la meva pàgina personal.

canva-facebook-layout

Comenceu amb Canva

Divulgació: estic fent servir el meu Canva enllaç d’afiliació en aquest article.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.