Pimp el teu bloc

Els blocs s’han embrutat. Em vaig trobar amb un bloc (no mencionaré quin) que tenia una pancarta on es deia que podríeu cobrar la vostra publicació. Vaig fer clic i després de llegir la descripció del servei, he de reconèixer que sincerament em sentia una mica brut. Tot i que hi ha milions de blocs, entre bons i bons, mai no vaig pensar que veuria el dia que algú només pogués cobrar per publicar una publicació segons els requisits de l’anunciant. Em vaig equivocar ... és aquí:

Pagament per publicació

Una de les característiques refrescants dels blocs és que no es comercialitzaven ... normalment hi ha una línia evident entre contingut i publicitat. Ni tan sols hi havia la remota possibilitat d’un conflicte d’interessos perquè els anunciants poques vegades treballaven amb bloggers. Els serveis de publicitat intermedis solien fer tota la feina de forma anònima. Serveis com PayPerPost desdibuixaran aquesta línia.

Per què arriscaríeu el vostre nom i reputació així? Igual que un polític paga a un periodista, destruireu el vostre bon nom venent-vos així. No ho facis. No val la pena!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.