Kiss Theory Good Bye: Els cinc hàbits paralitzants de les empreses

0977684806.01. SCMZZZZZZ V44661370Ahir vaig acabar la lectura Estrella de mar i l’aranya: el poder imparable de les organitzacions sense líder. Si l’hagués de classificar, pot ser un 3 o un 4 sobre 10. És una lectura ràpida i el missatge que hi ha darrere és alhora oportú i increïblement important. Amb tota honestedat, però, es podria haver publicat com un llibre blanc i tenir el mateix impacte. Això no és una ofensa per als autors ... és que el llibre és de descobriment i afirmació. No és un llibre d’acció.

El llibre de Bob Prosen, Teoria del petó Adéu és tot el contrari. Tan bon punt vaig agafar aquest llibre, em vaig sentir com si baixés d’una escala mecànica i em posés en un coet. Només estic a través de la introducció i ja hi ha informació valuosa. Aquí teniu un teaser - els cinc hàbits paralitzants que fan que les empreses i les organitzacions no siguin ràpides enlloc:

 1. Absència d’indicacions clares
 2. Manca de rendició de comptes
 3. Racionalitzar el rendiment inferior
 4. Planificació en lloc d’acció
 5. Aversió al risc i al canvi

Ummm ... ai! Bob acaba de resumir la meva creixent frustració amb la meva feina. Treballo per a un empresari fantàstic i amb èxit creixent com un boig. Tanmateix, com més empleats i promocions, més lents semblem aconseguir. Bob no sap res de la nostra empresa, però ho va clavar absolutament. Aquests són precisament les coses que ens frenen que hem de canviar immediatament.

Vaig passar un parell d’exemplars d’aquest llibre a algunes persones de l’organització. Espero que també ho hagin aconseguit amb la introducció. No puc esperar per aprofundir en la resta d’aquest llibre. El llibre no se centra en aquests hàbits paralitzants, sinó en el que es necessita per canviar l’organització i fer-la avançar en la direcció correcta.

Estic segur que compartiré molt més d’aquest llibre amb vosaltres en les properes setmanes. Recolliu una còpia de Kiss Theory Good Bye de Bob Prosen perquè puguem discutir-ho junts.

7 Comentaris

 1. 1

  Vaja, sembla l'empresa per a la qual treballo en aquest moment. Sembla que a mesura que una empresa comença a créixer d'una empresa petita i mitjana innovadora a un entorn més corporatiu, aquests 5 hàbits es tornen comuns.

 2. 2

  dang. la meva biblioteca local no en té.

  Estic al 100% amb tu en aquests 5 primers. Estic passant per un "ignorem la nostra darrera autopsia i repetim els mateixos problemes" a la meva posada en marxa ara mateix. uf.

  • 3

   Interessant, engtech. Tenim tanta por dels nostres últims errors que estem paralitzats en el mode de planificació. Setmanes des del llançament i encara estem discutint característiques i funcionalitats. No és gens saludable. En una empresa, un dels millors caps que mai havia anomenat "Analysis Paralysis".

   De vegades només cal avançar. Fins al vostre punt, però, no us podeu moure sense ajustar-vos!

 3. 4
  • 5

   llibres són la meva sortida creativa i realment aprofiten la meva imaginació. Sempre he estat un àvid lector, sobretot perquè sempre he pogut aplicar el que he après al que faig.

   Per descomptat, la creativitat probablement no és un requisit principal per a les feines que faig (tot i que és fonamental). Per descomptat, heu estat educats i us heu entrenat en creativitat, així que suposo que obrir un llibre potser no és el millor recurs per a vosaltres. Aquesta és una perspectiva realment interessant, Bitt! Tens altres sortides creatives?

   Intento que 1 de 5 llibres sigui de ficció per no estar enterrat en material de lideratge, tècnic i màrqueting. Estic endarrerit en això ara mateix!

 4. 6
  • 7

   Bonic! Una mica Estrelles de mar humor! Em temo que tallar-nos el cap ens mataria segur. Irònicament, encara que tenim aquests 5 problemes per atendre, el cap és en qui tinc més fe per fer els canvis necessaris.

   Malauradament, no estic en una posició d'autoritat per fer el canvi, així que és més difícil per a mi. Estic intentant marcar la diferència, però!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.