PersonalDNA: perfil de personalitat

Un amic meu menysprea absolutament les proves de personalitat. En realitat m'agraden, però no em sento massa còmode basant-me en decisions. He tingut empresaris que utilitzen les proves per desenvolupar equips i entendre com interactuaran les persones d’aquest equip. Estar "oficialment" format per Development Dimensions International, Em sento còmode revisant proves de personalitat i no utilitzant-les per predeterminar les relacions laborals. Quan vaig treballar a l’empresa on ens formaven, les proves van funcionar fantàsticament perquè van donar lloc a desenvolupament personal de com vam interactuar amb els altres.

Quan em vaig mudar a un empresari anterior que no es preocupava de cap formació, el Myers-Briggs test va acabar sent una altra informació que es va utilitzar contra vosaltres. Per a un gerent és més fàcil presentar excuses no dirigir quan puguin desxifrar il·lògicament una prova de personalitat. Es converteix en una crossa més que en una eina. No entendre les dades pot portar a decisions pitjors que no tenir-les. Ho veiem una vegada i una altra amb enquestes, enquestes poc desenvolupades, grups de discussió dolents i anàlisis febles. Les proves de personalitat no són diferents. Posar-li un títol de gestor o supervisor no vol dir que sàpiga gestionar-lo ni supervisar-lo, i definitivament no vol dir que pugui analitzar la prova de personalitat d’algú per canviar la manera de treballar amb ell. Per això crec que el meu amic els odia ... i no el culpo. Seria com si agafés un llibre de biologia per operar-te, confiaries en mi? Jo crec que no.

Líder animat

Dit això, m'ha agradat molt l'informe de PersonalDNA i els seus comentaris basats en la vostra presentació. Els controls eren molt intuïtius per seleccionar les vostres respostes, estic impressionat per la usabilitat de la seva aplicació. A més, l'informe acabat va ser precís i, sobretot positiu. Hi havia prou informació per pintar-vos, però no massa perquè algú pogués retenir-vos la informació. Fes una ullada
el meu informe personal d’ADN
per veure per tu mateix.

Líder animat… M'agrada!

One comment

  1. 1

    Vaig fer algunes proves de personalitat, i algunes d'elles donen resultats increïblement precisos amb només unes poques preguntes. Crec que poden ser una gran pauta per formar equips. Però no poden ser l'única eina per fer-ho.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.