La marca personal a les xarxes socials és el màrqueting més deshonest que hi ha

fals

Oblideu-vos de la publicitat de cites i dieta Crec que alguns dels màrqueting més enganyosos que hi ha en línia són els mateixos experts en màrqueting que continuen criticant les marques i predicant la transparència en línia.

Són tot menys transparents.

Estic en un moment interessant de la meva vida. El meu negoci va bé, la meva vida personal és fantàstica i la meva salut millora cada mes que passa. Dit això, el nostre negoci i la meva vida personal encara tenen enormes reptes. Jo faig broma, ara que he iniciat algunes empreses que sóc inocupable, Mai tornaré a treballar a temps complet. Per això, no he de disfressar-me i mantenir una marca perfecta en línia.

El darrer mes, he mantingut converses amb algunes persones on han destacat les meves converses en línia. A Facebook, debat i debat sobre política i religió, per horror de molts. He tingut força persones de la indústria que no em deixen de seguir els comentaris que he fet o els articles que he compartit. Les persones que no estan d’acord amb mi em diuen que estic perjudicant el meu negoci parlant d’armes, de Déu i de política. Gent que sí estar d'acord amb mi, apartar-me tranquil·lament i agrair-me les aportacions ... tot i que no s’atreveixen a agradar ni comentar les històries que comparteixo.

Sovint comparteixo amb les dues persones que he tingut una educació diferent. Vaig créixer catòlic, però la meitat de la meva família és jueva. El meu pare era un ferm conservador, veterà i patriota ... però la meva mare era franco-canadenca amb una família liberal europea. Em van animar a parlar i debatre. I el respecte per les opinions alternatives era exigit per les dues parts de la meva família.

Això era una benedicció o una maledicció. De gran, mai no vaig témer una confrontació respectuosa. Vaig tenir bastants problemes a l’institut. Després de graduar-me, allistar-me a la Marina em va ensenyar disciplina i respecte. Quan vaig incorporar-me a la plantilla, vaig rebre tutoria de líders que fomentaven l'autonomia i la responsabilitat personal. Afegiu-ho tot, cosa que suposa una tempesta de foc. Això es tradueix en la meva presència en línia.

Prou de mi. Irònicament, això és un problema de mascotes de molts líders de la indústria en línia. El seu interminable compartir la seva vida perfecta m’avorreix.

Potser és el nostre clima polític divisori que s’afegeix a la deshonestedat en línia, però crec que és terrible. No només és una porceria de toros, sinó que també arribaré a dir que és alhora un mal servei i fins i tot perillós. Potser la vostra religió i la vostra política són personals i no és una cosa que vulgueu divulgar; Puc respectar això. Però el que no puc respectar és un flux inacabable de la perfecció de la vostra vida i de l’increïble que fa el vostre negoci.

T'imagines ser una persona que treballa en el teu creixement personal i professional, i tot el que veus en línia és que la gent que busques en línia no té cap dificultat? Em sembla que seria debilitador. Crec que tinc èxit personal i professional més gran que moltes d’aquestes persones, però mai ho sabríeu comparant els nostres perfils en línia. Potser és perquè mesuro el meu èxit per quantes persones ajudo, no per quina platja estic assegut.

I per alguna estranya raó, la meva honestedat en línia d’alguna manera és vista per molts en la meva indústria com un perjudici per a la meva marca personal. La pròpia indústria que promociona paraules com transparència honestedat. Són qualsevol cosa menys.

Al llarg dels anys, he deixat de seguir centenars de persones a la meva indústria, i hi ha uns quants selectes amb els quals continuo col·laborant. Comparteixen les seves lluites de salut mental, de vegades molt privades. Comparteixen les seves lluites i transformacions de salut. I comparteixen els seus reptes empresarials. Els encoratjo i m’inspiren per ser una persona millor, un líder millor, un pare millor i un millor empresari.

Com ser més honest en línia

Em sorprèn que fins i tot escrigui aquestes paraules, però crec que són necessàries. Això és el que m’agradaria veure fer els líders de màrqueting amb la seva presència en línia:

 1. Admetre les seves debilitats i reptes. Tots els tenim, i és inspirador quan la persona a qui mira comparteix la seva.
 2. Demanar per ajuda. Tothom necessita ajuda, deixa de mirar de pretendre que tens totes les respostes.
 3. Compartir el focus més. Amb l’audiència i l’abast d’aquests influencers, què increïble és reconèixer aquells que lluiten per cridar l’atenció en línia?
 4. Inspirar d'altres que poden aconseguir el que heu aconseguit. Tots hem superat les adversitats per arribar on som, compartint com heu arribat on sou, feu-los saber que també ho poden fer.

Les xarxes socials ofereixen aquesta increïble oportunitat per crear connexions humanes en línia. No hi ha res més humà que la humilitat, el fracàs, la redempció i la debilitat, oi? Potser no tinc tants seguidors com altres de la meva indústria, però us puc assegurar que tinc relacions molt més profundes amb la gent que em segueix.

Per descomptat, podria crear una persona falsa, només compartir l’èxit del nostre negoci i atraure molts més seguidors. Però prefereixo tenir les relacions reals que he desenvolupat al llarg dels anys que intentar una mentida inabastable.

4 Comentaris

 1. 1

  No sóc propietari d'una empresa, de manera que gran part del que dius no s'aplica directament a mi. I no sóc a les xarxes socials. (Escric articles de negocis per a amics i familiars, d'aquí com em vaig trobar amb el vostre lloc mentre investigava.) No obstant això, m'ha agradat molt el vostre article: no crec que m'he trobat amb res tan honest abans. És bo veure que un empresari d'èxit manté la realitat, així que gràcies.

 2. 3

  Hola Douglas,
  Sóc un ésser espiritual que té una experiència humana... mmmm. Jo... eh AJUDO a les persones a viure la seva vida al màxim... mentre m'asseguro que a canvi ajudin als altres a mesura que... creixem.

  Genial article... però ets un hipòcrita... com t'ho juro... una caixa emergent m'ha acostat fa uns segons... així que... SÍ. amb respecte... Esperaré a veure com respons i ells potser nosaltres pot tenir una conversa...
  John

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.