La versió AJAX de la calculadora de pagaments s'ha acabat.

Calculadora de recaptació

visita Calculadora de recaptació

Sempre se sap quan desapareixo un parell de dies; vol dir que estic prenent molta cafeïna i programant els meus cervells. Un dels primers projectes que he tingut és programar una base de dades de rendiment dels empleats a Microsoft Access 2.0. Una característica que hi vaig afegir (ja que el nostre departament de recursos humans requeria que s’omplissin tots els valors) va ser una calculadora d’augment de sou. El vaig programar com un formulari a la base de dades i els resultats van ser impresos en un informe.

Això va evolucionar cap a diverses versions de Visual Basic per a aplicacions, una versió de Visual Basic, i després vaig comprar el nom de domini i vaig construir una versió de JavaScript fa moltes, moltes llunes. Amb l’atac d’aplicacions AJAX i Web2.0, vaig decidir llançar una versió AJAX. El vaig començar divendres a la nit i el vaig acabar avui. El meu escriptori és estrafolari amb les tasses buides de Starbuck, llibres PHP, llibres AJAX i JavaScript ... tot això va ser útil en un moment o altre.

Vaig construir aquest lloc des de zero utilitzant Dreamweaver (sóc un home de bloc de notes de l’escola ... però vaig decidir donar-li una oportunitat). Vaig fer els gràfics a Illustrator. He utilitzat CSS per a la interfície al 100%, i fins i tot tinc una versió CSS ​​impresa (endavant, imprimiu els resultats i veureu). El frontal estava inspirat en 37Signals ... simpàtic i senzill, però una mica elegant. Encara tinc els resultats que es mostren en una taula, però és a propòsit perquè vull que la gent pugui copiar i enganxar els resultats a Excel o qualsevol altre programa. Hi ha moltes petites peculiaritats sobre l’aplicació. Espero que els agradi!

Assegureu-me de comunicar-me qualsevol error. El següent pas és integrar un motor de cerca de feina que utilitzi Indeed per al back-end. Potser el proper cap de setmana!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.