Màrqueting per a mòbils i tauletes

Apple pren notes de Microsoft?

Sembla que cada setmana descarrego una altra actualització del servei per a Vista. Més recentment, Vista va tenir un Service Pack el mateix dia que Apple va tenir la seva actualització 10.5.3 per a OS X Leopard. Des de l'actualització de Leopard, he tingut molts problemes amb un navegador ... ja sigui Safari o Firefox.

Avui he decidit reinstal·lar Safari per veure si podia solucionar-ho d’una vegada per totes. Quan vaig començar la instal·lació, em vaig trobar amb això:
safari1052

Així que van fer una actualització però van descuidar actualitzar la instal·lació de Safari per permetre-la? Oh, estimada Apple, potser hauries de quedar-te petit. La ironia és que ara faig servir Firefox a Parallels en aquest MacBookPro per navegar ràpidament per la xarxa.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

2 Comentaris

 1. Jo he tingut el mateix problema. Avisa'm si aconsegueixes una solució!

  No cal dir que últimament he estat utilitzant molt el meu ordinador. Realment només vaig fer servir el Mac per al que és bo de totes maneres... amb finalitats de disseny.

  1. Bryan,

   Vaig trobar una aplicació que semblava entrar en conflicte i això és Orbicule's Undercover. Vaig escriure el seu suport i vaig eliminar completament l'aplicació i sembla que ho estic millor. És una llàstima, m'encanta la seguretat que ofereix la seva aplicació. Els vaig demanar que m'escriguin quan ho solucionin.

   Encara crec que potser hi ha més problemes, però aquest va ser el més important.

   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior