Apple pren notes de Microsoft?

Sembla que cada setmana descarrego una altra actualització del servei per a Vista. Més recentment, Vista va tenir un Service Pack el mateix dia que Apple va tenir la seva actualització 10.5.3 per a OS X Leopard. Des de l'actualització de Leopard, he tingut molts problemes amb un navegador ... ja sigui Safari o Firefox.

Avui he decidit reinstal·lar Safari per veure si podia solucionar-ho d’una vegada per totes. Quan vaig començar la instal·lació, em vaig trobar amb això:
safari1052

Així que van fer una actualització però van descuidar actualitzar la instal·lació de Safari per permetre-la? Oh, estimada Apple, potser hauries de quedar-te petit. La ironia és que ara faig servir Firefox a Parallels en aquest MacBookPro per navegar ràpidament per la xarxa.

2 Comentaris

 1. 1

  He tingut el mateix problema. Avisa’m si aconsegueixes solucionar-ho.

  No cal dir que últimament he estat utilitzant molt el meu PC. Realment, només he utilitzat el Mac per a qualsevol cosa que sigui bo ... amb finalitats de disseny.

  • 2

   Bryan,

   Vaig trobar una aplicació que semblava entrar en conflicte i això és Orbicule's Undercover. Vaig escriure el seu suport i vaig eliminar completament l'aplicació i em sembla que ho faig millor. És una llàstima, m'encanta la seguretat que proporciona la seva aplicació. Els vaig demanar que m'escrivissin quan ho solucionessin.

   Encara crec que els seus problemes poden ser alguns més, però aquest va ser el principal.

   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.