Els meus 10 consells per optimitzar el vostre bloc

Depositphotos 11650048 s

traçarComputer Shopper té un article sobre Optimització del bloc. L’article té alguns consells útils, però crec que no van encertar les seves prioritats ni van cobrir tots els elements essencials. Els darrers dos mesos he anat augmentant constantment el trànsit cap al meu bloc. He estat mesurant acuradament els meus lectors, les fonts dels meus lectors i ajustant-me en conseqüència. He après una tona durant els darrers mesos.

Aquí teniu els meus deu primers:

 1. No us preocupeu per l’aspecte del vostre bloc. No estic d'acord amb l'article sobre aquest punt. Molts blogs són molt senzills i alguns grans blogs són francament lletjos. La qualitat de les publicacions s’atrau a la gent, no un disseny força bonic. L’excepció, per descomptat, és si feu un bloc sobre disseny i gràfics.
 2. Posa una imatge o diverses fotos teves al lloc. Tingueu en compte la foto de mi a la capçalera i una imatge a la meva Qui som? pàgina. Un bloc és una conversa amb els vostres lectors. És difícil mantenir una conversa quan no saps amb qui parles.
 3. Assegureu-vos d’utilitzar programes de blocs que tinguin les funcions següents: trackbacks, pings, enllaços, etiquetes, categories, enllaços permanents, comentaris, cerca, mapes del lloc, protecció contra correu brossa, cerca i RSS. Apreneu a utilitzar-los de manera eficaç. jo utilitzo WordPress. Requereix alguns connectors per a algunes de les funcions, però és senzill d’utilitzar i molt robust. En lloc d’allotjar-me amb WordPress, he descarregat el programari i l’he allotjat jo mateix (d’aquesta manera tinc control sobre el programari, les dades, l’URL i la publicitat) i el puc personalitzar al meu gust.
 4. Registreu-vos a almenys un servei com Technorati per augmentar l'exposició al vostre bloc. La gent cerca Technorati mitjançant l’etiquetatge per trobar publicacions per llegir.
 5. Quan trobeu un bloc que us agradi molt, poseu-hi un enllaç al vostre lloc. Fixeu-vos en els meus enllaços a la barra lateral. No sigueu descarats i pregunteu als lectors que gaudeixen del vostre bloc que posin un enllaç al vostre. A mesura que hi hagi més llocs enllaçats al vostre bloc, el vostre bloc continuarà augmentant-ne autoritat. Això millorarà la seva ubicació als motors de cerca de blocs.
 6. Comenceu a utilitzar un bon lector de RSS i comenceu a subscriure-us a diversos blocs més. M'he subscrit a uns 30 ara mateix utilitzant Google Labs Reader. Fa un seguiment del que he llegit i té algunes funcions interessants. Comento sovint altres publicacions i sempre deixo un enllaç al meu lloc. Si vull escriure una publicació completa en lloc d’un comentari, sempre m’asseguro que designo un trackback del seu article.
 7. Utilitzeu una bona eina d'Analytics. jo utilitzo google perquè és gratuït i molt senzill d’integrar amb WordPress. Simplement poso un petit script (que subministra Google) al peu de pàgina del meu tema i ja estic bé. Si comproveu Analytics, us ajudarà a veure com els lectors arriben al vostre lloc, la popularitat dels vostres articles i quines paraules de cerca els atrauen, etc.
 8. Utilitzeu una eina de feeds. jo utilitzo FeedPress. Té un munt de funcions addicionals i us permet mesurar l’ús del vostre feed. Un consell, assegureu-vos de substituir la designació RSS de la capçalera del vostre bloc. La majoria d’eines de subscripció a RSS simplement busquen aquest enllaç a la capçalera. Si no el substituïu pel vostre camí RSS de Feedburner, no captareu tots aquests subscriptors.
 9. Blog sovint. Amb el meu bloc, noto que si escric 1 o 2 articles diaris, els visitants que tornen continuen augmentant. Curiosament, si em salto un dia, he de recuperar les visites. Si en salto 2, en perdo bastants. Tingueu cura de no fer blocs massa sovint. Abans m’hi subscrivia Instapundit, però els articles d'una sola frase cada pocs minuts em feien boig per intentar seguir el ritme. Tanmateix, ha tingut un gran èxit amb el seu bloc. Hi ha gent que gaudeix. Suposo que això és només una d’aquestes coses que hauràs de fer un seguiment i comprovació mitjançant proves i errors. L’altre factor aquí és la puntualitat. Assegureu-vos que quan escolteu o veieu alguna cosa sobre un tema, reaccioneu el més ràpidament possible si voleu fer créixer el vostre públic. Els lectors cerquen més en el moment de l'esdeveniment, no després.
 10. Bloga bé. No sempre heu de seguir el tema amb el vostre bloc. Recordeu, el bloc és una conversa entre vosaltres i els vostres lectors. Ells et coneixen i tu intentes conèixer-los. Un parell de fotos de les vostres vacances o del vostre gos els permetran entrar al vostre món una mica més profund i crearan un vincle més gran amb ells. Sovint passo el dia cada dia pensant en què puc blocar. No passa cap dia en què no aprengui res, no observi alguna cosa, ni en sàpiga alguna cosa ... així que gaudeixo transmetent-ho als meus lectors. Sigues honest i parla amb allò que fas bé.

Així que és el que he après fins ara. Continuaré fent ajustos al meu bloc per augmentar l'exposició i millorar la qualitat de les meves publicacions. El bloc consisteix en una millora contínua.

També recomanaria algun material de lectura ... el meu preferit és Converses nues, però he trobat una gran llista d'altres llibres de blocs a Converses.

Actualització: 17 d'agost de 2006: enviada per a ProBlogger Projecte d'escriptura en grup de llistes.

17 Comentaris

 1. 1

  Gran post Doug! Per molt ximple que sembli, tinc problemes amb el número 3. Tinc una imatge que he publicat a la pàgina Quant a, però realment em va costar molt fer-la. Abans ho posava al meu blog perquè el meu pare recordés immediatament per què va marcar la pàgina, però em va fer incòmode. He de fer una altra imatge. Tens raó: sempre reacciono favorablement a les imatges. M’agrada saber amb qui parlo. (BTW: és una bona imatge a la capçalera!)

 2. 2

  Has oblidat alguns aspectes vitals que ara subministraré alegrement per enriquir aquest bonic bloc.

  (1) El disseny és el primer aspecte més important de qualsevol lloc web segons Stanford Persuasive Tech i BJ Fogg, PhD. Si sembla divertit, aficionat, lleig, groller, infantil, etc., els usuaris es rescataran en qüestió de segons i no tornaran mai més.

  (2) Contingut ric, rar, rellevant.

  (3) Matt Mullenweg em va dir que el seu principal secret és interactuar amb la blogosfera, fer comentaris recíprocs, publicar comentaris en altres blocs, enviar correus electrònics a altres bloggers amb informació o consells importants, etc. Sigueu un bon veí de la comunitat de blocs.

  (4) Varietat. Sorpreses inesperades. Experiment.

  (5) Multimèdia: podcasts, incrustacions de reproductors de vídeo, fotos, art, dibuixos animats, gràfics, gràfics, etc.

  (6) Resposta ràpida als comentaris publicats al vostre propi bloc, interactueu amb sinceritat i educació amb els vostres lectors.

  (7) Perfil inicial o Sobre mi, i informació inicial de contacte o formulari de correu web.

  (8) Llista de "publicacions més populars" o d'altres categories interessants rellevants a la barra lateral, juntament amb publicacions recents i arxius mensuals.

  Només alguns consells sobre aspectes que crec que són crucials.

 3. 3

  Un gran consell, gràcies. Vaig intentar rebre els vostres consells sobre el número 7 i fer servir Google Analytics, però he d'admetre que les seves instruccions no són intel·ligibles per a usuaris no tècnics de WordPress com jo. Per la meva vida, no puc esbrinar on posar el codi que em diuen que he d’inserir.

 4. 4

  Hola Doug, he passat pel teu lloc un parell de vegades i gaudeixo amb el que et veig fent. Heu destacat algunes àrees pertinents que ens ajuden a revisar totes les eines que actualment fem servir als nostres blocs. Gràcies per alguns bons consells.

 5. 6

  Douglas,

  Article molt excel·lent i ben escrit. Em dic Garry i escric en un bloc personal que proporciona consells d’èxit per als meus lectors. Vaig buscar a Google coses sobre les quals escriure i vaig trobar el vostre article aquí. Un treball excel·lent i estaré segur de proporcionar un enllaç a aquest article al meu proper missatge. 🙂

  Salutacions cordials,
  Garry Conn

 6. 8
 7. 9
 8. 10

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.