Com he optimitzat les meves imatges destacades per a les xarxes socials i un augment del trànsit social en un 30.9%

Optimitzeu les imatges de xarxes socials

A finals de novembre passat, vaig decidir provar optimitzant el meu imatges for mitjans de comunicació social a veure si tindria algun benefici. Si heu estat lector o subscriptor durant algun temps, ja sabeu que utilitzo constantment el meu lloc per als meus propis experiments.

Dissenyar una imatge més atractiva que es comparteixi a les xarxes socials afegeix 5 o 10 minuts a la meva preparació de l’article, de manera que no suposa una gran inversió de temps ... però els minuts sempre se sumen i vull tenir cura que inverti el meu temps amb prudència. quan es tracta de Martech Zone.

Tot i que solia agafar algunes fotografies d’estoc que eren representatives del contingut, he creat deliberadament una imatge destacada que conté el següent:

  1. mida - Vaig crear una plantilla a Illustrator això és 1200 px d'ample per 675 px alt. També he modificat el meu tema per mostrar les imatges amb aquest valor optimitzat.
  2. Branding - No incloc el nom del lloc, però sempre incloent el logotip perquè es reconegui constantment a les meves actualitzacions de xarxes socials.
  3. títol - Un títol atractiu que no sempre ha de coincidir amb el text real del meu article. Puc optimitzar el títol de la publicació per a la cerca, però reescriure el títol a la meva imatge per intentar generar més clics.
  4. Imatge - Tinc una subscripció a Depositphotos on puc buscar i trobar il·lustracions fantàstiques que puc descarregar i incorporar fàcilment.

Aleshores l’utilitzo FeedPress per publicar automàticament els meus articles als meus canals socials. el resultat és un tuit o una actualització de Facebook que realment destaca. Així és com es veu Twitter:

i en LinkedIn:Com que els títols s’escriuen en anglès, vaig fer una anàlisi dels darrers mesos, vaig eliminar qualsevol publicació viral i vaig limitar l’audiència als Estats Units, Canadà, Regne Unit, Nova Zelanda i Austràlia. Els resultats van ser força sorprenents ...

Dins de Google Analytics, una anàlisi periòdica de les meves referències de xarxes socials va donar lloc a 30.9% d'augment en pàgines vistes provinents de xarxes socials on s’han optimitzat les meves imatges destacades.

Curiosament, el canal de xarxes socials en el qual menys temps treballo ... la pàgina de Facebook, ha tingut un augment més espectacular ... un augment del 59.4%.

No és tot perfecte ... Em vaig adonar que el temps mitjà a la pàgina i les pàgines per visita d’aquests nous visitants havia disminuït (menys del 10%), de manera que, mentre atrau més visitants, encara no estic fent un gran treball a mantenint-los aquí.

Segueixo treballant i optimitzant el lloc d’altres maneres, sobretot revisant centenars d’articles antics a la setmana, actualitzant-ne alguns, eliminant-ne alguns, redirigint-ne molts i treballant sobre la qualitat general del lloc. També he implementat un fitxer servei de traducció automatitzada que ha vist disparar el nombre de visitants de països que no parlen anglès.

Els esforços donen els seus fruits de manera considerable en les adquisicions ... estadístiques interanuals dels darrers 30 dies:

  • El trànsit directe augmenta un 58.89%
  • La cerca orgànica ha augmentat un 41.18%.
  • El trànsit a les xarxes socials ha augmentat un 469.70%

En general, el meu lloc ha doblat el trànsit aproximadament ... cosa que estic bastant content!

Necessiteu ajuda amb el vostre màrqueting digital?

Si voleu una auditoria del vostre lloc amb algunes estratègies específiques que puguin millorar la vostra adquisició, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi Highbridge. Puc fer una auditoria per a vosaltres, proporcionar-vos formació al vostre equip o fins i tot tenir-vos com a client per ajudar-vos a millorar els vostres resultats de màrqueting digital. També estic molt versat en optimització de llocs de WordPress si necessiteu infraestructura real i ajuda al desenvolupament.

Contacte Douglas Karr

Divulgació: en aquest article faig servir enllaços d’afiliació per a diversos serveis.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.