Màrqueting per a mòbils i tauletesSearch Marketing

Una característica del navegador que es posaria al mercat.

Ordinador boigA principis d’aquesta nit treballava en una bona publicació del bloc: una col·lecció d’enllaços que he descobert en les darreres setmanes i que volia mostrar-los a tots vosaltres. Volia arrodonir el número a un parell de 10 només per convertir-lo en un "Top 10".

Vaig revisar les meves adreces d'interès guardades i vaig escriure algunes declaracions enginyoses per a cadascú que cridessin l'atenció i us fessin riure. Després de completar cada enllaç, obriria una nova pestanya (utilitzo Firefox), aniria a les meves adreces d'interès i obriria l'enllaç. Potser ja sabreu què va passar després. Vaig fer clic al marcador i vaig obrir el lloc nou just a la pestanya on es va completar el 90% de la meva publicació.

NOOOOooooooooooooo! He fet clic a PARAR. Vaig fer clic a TORNAR. He fet clic a DESFAC. Ha marxat.

Això va ser la publicar. Aquesta va ser la publicació que em convertiria en una estrella dels blocs. La publicació que anava a segellar el meu acord de llibres. La publicació que tindria milers de trackbacks és la primera Digg, i em va posar al Top 100 de Technorati. Però ha desaparegut.

Heus aquí, doncs, l’única característica del navegador que consumiria tot el mercat. El formulari voleu desar i desfer el clic estúpid que acabo de fer que no volia fer clic. No tinc un nom enganxós, abans vaig malgastar tot el meu enginy amb el meu brillant conjunt d’enllaços. No entenc per què els ordinadors no ho poden fer. Si el vostre teclat és un dispositiu d’entrada i les lletres poden aparèixer a la pantalla, per què (OH WHY !!!) l’ordinador no pot recordar el que acabeu d’escriure en una àrea de text 1.8 segons abans de canviar la pàgina accidentalment.

Així que aquí teniu Mozilla, Microsoft, Opera ... aquesta és la característica per la qual us estimaré per sempre. Si us plau, poseu-lo a la vostra pròxima versió. Si us plau.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

5 Comentaris

 1. Per això faig servir el programa Blogjet. Vaig perdre moltes publicacions a causa de "singlots" al navegador.

  Un avantatge addicional d'utilitzar blogjet és que podeu desar les publicacions esborranys localment al vostre disc dur. Afegir imatges també és fàcil.

  Hi ha altres tipus de programari de publicació, em ve al cap ecto, però mira-hi. Desar una publicació èpica val la pena el preu de l'entrada.

 2. Eehm... no vull fregar-ho, però Opera té aquesta característica des de fa temps, des de l'Opera 7 IIRC. El contingut del formulari s'emmagatzemarà a la memòria cau fins que tanqueu la pestanya, de manera que si premeu "Enrere" es restaurarà el contingut dels camps del formulari. Les versions més recents dels altres, Firefox 2.0 i MSIE 7.0 també ho ofereixen ara, copiant de l'innovador 🙂

  Les coses poden anar malament, especialment a MSIE i Firefox, si el vostre camp de redacció es troba en una pàgina que prohibeix l'emmagatzematge a la memòria cau. Opera és una mica més conversa, i més sovint evita actualitzar la pàgina en prémer "Enrere".

 3. És un comentari fantàstic! Gracies a tots!

  Tom: Vaig comprovar Blogjet, malauradament no hi ha cap versió per a Mac. 🙁 Sembla una petita aplicació fantàstica, però!

  William: De fet, vaig tenir el meu bloc a blogspot durant força temps. Em va agradar, però un cop vaig començar a cridar l'atenció, realment volia el meu propi domini. No volia que Blogger fos "propietari" de mi i del meu contingut. No em vaig adonar que tenien aquesta característica, però. Vaig a buscar una mica i veure si puc trobar una funció similar per a WordPress.

  RIJK: Qui ho sabia? Moltes gràcies per compartir-ho amb mi. Vaig a descarregar opera 9 i mira com m'agrada!

 4. Vaig tenir una idea d'una possible solució al teu problema. Podeu instal·lar un registrador de tecles per capturar tots els cops de tecles. Aleshores, en cas que us allunyeu d'un formulari parcialment emplenat, només podeu obrir el fitxer de registre de claus i trobar fàcilment tot el que heu escrit.

  No tinc la sort de tenir un Mac, però estic segur que hi trobareu un registrador de claus gratuït. Aquí n'he trobat una d'una cerca ràpida a Google:

  http://www.securemac.com/typerecorder.php

  (no, no treballo per a aquesta empresa!)

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior