Una característica del navegador que es posaria al mercat.

Mad ComputerA principis d’aquesta nit treballava en una bona publicació del bloc: una col·lecció d’enllaços que he descobert en les darreres setmanes i que volia mostrar-los a tots vosaltres. Volia arrodonir el número a un parell de 10 només per convertir-lo en un "Top 10".

Vaig revisar les meves adreces d'interès guardades i vaig escriure algunes declaracions enginyoses per a cadascú que cridessin l'atenció i us fessin riure. Després de completar cada enllaç, obriria una nova pestanya (utilitzo Firefox), aniria a les meves adreces d'interès i obriria l'enllaç. Potser ja sabreu què va passar després. Vaig fer clic al marcador i vaig obrir el lloc nou just a la pestanya on es va completar el 90% de la meva publicació.

NOOOOooooooooooooo! He fet clic a PARAR. Vaig fer clic a TORNAR. He fet clic a DESFAC. Ha marxat.

Això va ser la publicar. Aquesta va ser la publicació que em convertiria en una estrella dels blocs. La publicació que anava a segellar el meu acord de llibres. La publicació que tindria milers de trackbacks és la primera Digg, i em va posar al Top 100 de Technorati. Però ha desaparegut.

Heus aquí, doncs, l’única característica del navegador que consumiria tot el mercat. El formulari voleu desar i desfer el clic estúpid que acabo de fer que no volia fer clic. No tinc un nom enganxós, abans vaig malgastar tot el meu enginy amb el meu brillant conjunt d’enllaços. No entenc per què els ordinadors no ho poden fer. Si el vostre teclat és un dispositiu d’entrada i les lletres poden aparèixer a la pantalla, per què (OH WHY !!!) l’ordinador no pot recordar el que acabeu d’escriure en una àrea de text 1.8 segons abans de canviar la pàgina accidentalment.

Així que aquí teniu Mozilla, Microsoft, Opera ... aquesta és la característica per la qual us estimaré per sempre. Si us plau, poseu-lo a la vostra pròxima versió. Si us plau.

5 Comentaris

 1. 1

  Per això faig servir el programa Blogjet. Vaig perdre moltes publicacions a causa de "singlot" al navegador.

  Un avantatge addicional a l’ús de blogjet és que podeu desar missatges d'esborrany localment al vostre disc dur. Afegir imatges també és una brisa.

  Hi ha altres tipus de programari de publicació, em ve al cap ecto, però busqueu-hi. Desar una publicació èpica val el preu de l’entrada.

 2. 2

  Doug:

  Si us plau, no odi Blogspot perquè és bonic ... T’ha d’encantar que és la funcionalitat de guardar el treball al vol ...

  O bé, podeu redactar les vostres publicacions a Google Docs, que també té una funcionalitat de desat automàtic.

 3. 3

  Eehm ... no vull fregar-ho, però Opera té aquesta característica des de fa temps, des de l'Opera 7 IIRC. El contingut del formulari es guardarà a la memòria cau fins que tanqueu la pestanya, de manera que si premeu "Enrere" es restaurarà el contingut dels camps del formulari. Les versions més recents de les altres, Firefox 2.0 i MSIE 7.0, també ho ofereixen ara, copiant de l’innovador 🙂

  Les coses podrien sortir malament, sobretot a MSIE i Firefox, si el vostre camp de redacció es troba en una pàgina que prohibeix la memòria cau. Opera és una mica més conversador i, més sovint, evita actualitzar la pàgina en prémer "Enrere".

 4. 4

  Són comentaris fantàstics. Gracies a tots!

  Tom: Vaig sortir BlogjetMalauradament no hi ha cap versió per a Mac. Though Tanmateix, sembla una petita aplicació fantàstica.

  William: De fet, tenia el meu bloc a blogspot durant força temps. Em va agradar, però un cop vaig començar a cridar l’atenció, volia realment el meu propi domini. No volia que Blogger fos "propietari" de mi i del meu contingut. Però no em vaig adonar que tenien aquesta característica. Vaig a buscar algunes coses i veure si puc trobar una funció similar per a WordPress.

  RIJK: Qui ho sabia? Moltes gràcies per compartir-ho amb mi. Vaig a descarregar opera 9 i a veure com m'agrada!

 5. 5

  Tenia una idea d’una possible solució al vostre problema. Podeu instal·lar un registre de claus per capturar tots els cops de tecla. Aleshores, en cas d’allunyar-vos d’un formulari parcialment emplenat, podeu obrir el fitxer de registre de claus i trobar fàcilment tot el que heu escrit.

  No tinc la sort de tenir un Mac, però estic segur que hi podreu trobar un registre de claus gratuït. Heus aquí un que he trobat en una cerca ràpida a Google:

  http://www.securemac.com/typerecorder.php

  (no, no treballo per a aquesta empresa!)

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.