Una nota de la carretera

Douglas Karr a Utah

L’últim any ha estat un any increïble per a mi i per al meu negoci. L’orientació i l’atenció cap als meus clients han estat fructífers i estic molt agraït pels increïbles clients que tinc. El repte que he tingut és el seu treball d’equilibri (que m’encanta) amb la salut (que he ignorat). Durant l’últim any, les lesions juntament amb mals hàbits han empès la meva banda residual al màxim i m’han immobilitzat dolorosament.

Era el moment de desconnectar i tornar a centrar-se.

Amb un viatge previst a Dell WorldVaig aprofitar l'ocasió per canviar les reunions i establir expectatives amb els clients que treballaria des de la carretera. Vaig decidir conduir d’Indianapolis a Las Vegas, agafant una ruta cap al sud que no ha canviat gens la vida.

Pensant en la tecnologia i el nostre futur

Gran part del meu temps d'inactivitat per al viatge m'ho he dedicat a investigar cadascun dels deu entrevistats que farem podcasts amb Lluminàries Dell. La gamma de temes i ús de la tecnologia està fora de la vostra imaginació; assegureu-vos de subscriure-us. Aquesta setmana també vaig participar en una presentació d’influencers sobre prediccions de tecnologia humana, cosa que em va fer pensar molt sobre aquest viatge.

Com que portava el meu equip, vaig llogar un Chrysler Pacifica 2018 amb totes les campanes i xiulets. Les funcions inclouen:

  • carplay - una extensió d’iOS que funciona perfectament amb la minifurgoneta, des de la navegació, fins a Siri, passant per trucades, passant per la música.
  • Control de creixement adaptatiu - La meva ment estava absolutament bufada en aquesta funció. Establiu el control de velocitat i el cotxe mantindrà automàticament el ritme del trànsit.
  • LaneSense - El cotxe detecta el carril i us empeny cap enrere quan us moveu massa a l'esquerra o a la dreta. I no intenteu fer trampes traient les mans del volant: us cridarà.
  • 360 càmeres d’estacionament - No sé quina màgia utilitzen, però l'assistència de còpia de seguretat per aparcar no és res més que màgia.

Tot i que pensem en aquestes com característiques, la realitat és que aquest és el futur de la interacció home-màquina. Res Vaig prendre la meva feina de mi ... totes aquestes funcions van ajudar i millorar la meva interacció amb la màquina. Em van fer la conducció més segura, em van ajudar a mantenir un bon quilometratge de gasolina i van ampliar l’entreteniment des del telèfon fins al cotxe. Per això no em preocupa el futur, tinc ganes d’aconseguir-ho.

Pensant en la manca de tecnologia i el nostre futur

Quan vaig arribar a Texas, Nou Mèxic, Arizona i ara Utah, vaig tenir diversos períodes sense connectivitat en línia. De vegades, es trobava al bell mig de la navegació. Simplement he conduït i ho he pres tot. No hi ha alertes, sons, comentaris hàptics ... només silenci. En un moment donat, em vaig aturar al pont Navajo al capvespre, vaig sortir a l’exterior i em vaig quedar bocabadat: no hi havia res. Ni soroll, ni interrupcions, ni gent, ni tan sols se sentia el vent. No sé que mai he estat més relaxat.

A mesura que integrem i automatitzem el nostre futur, necessitarem temps per desconnectar. Faré més esforços per fer-ho cada setmana. No crec que la connexió les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana sigui saludable per a mi. Tampoc pot ser per a vosaltres.

Ens posarem al dia aviat

Segueix el meu Instagram si voleu veure alguns dels llocs fantàstics on he estat. He esmentat Facebook que mai no tornaré a volar, pensant en totes les coses increïbles que trobem a faltar en aquest bell país sobrevolant en lloc de conduint.

Estic registrant-me diàriament i després parant periòdicament a les cafeteries. Avui és el River Rock Roasting Company. Com és això per a una visualització:

Rover Rock Roasting Company

Per tant, només volia fer-vos saber per què, després de 15 anys publicant, no heu vist massa publicacions aquestes darreres dues setmanes. Amb la meva dieta ben encaminada, el meu cervell prenent aire fresc, la meva ànima inspirada i la meva conferència més gran de l'any tot el mateix mes ... Estic desitjant recuperar un equilibri amb la meva vida al maig.

D'aquí a llavors, si voleu escriure un missatge de convidat sobre vendes o tecnologia de màrqueting, no dubteu a accedir al enviar pàgina i empleneu tots els detalls demanat. No hi ha cap backlinker, si us plau.

He d’anar ... el meu poder està al 3%.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.