Sóc un forat A **?

The No Asshole Rule de Robert Sutton

Sóc un ** forat?

Els lectors del meu bloc normalment s’adhereixen a mi i parlen del respecte, la passió i la compassió que intento proporcionar a través del meu bloc. Sens dubte, és una persona que projecto i que intento treballar per perfeccionar cada dia. Les publicacions de bloc tenen l’avantatge de pre-planificar (encara que en el passat ho he estat força contundent), però la vida real no funciona així.

Sempre he tingut una gana voraç d’informació. Em molesto quan algú més presenta una nova tecnologia de la qual no sé res. Després d’un dia de feina, m’enterro a Internet investigant qualsevol cosa del planeta. Jo voler per conèixer-ho tot. Jo voler opinar sobre tot (i normalment ho faig).

Amb els meus companys de feina, però, treballo molt per reconèixer on comencen i acaben els límits de les meves responsabilitats. Guiant algunes de les estratègies més importants de la nostra empresa, no em puc permetre el luxe d’estar en totes les reunions i llançar els meus 2 cèntims a cada conversa. Hem contractat empleats més competents i coneixedors del seu ofici que mai. Tot i que és apassionat, necessito deslligar-me de mi mateix i concentrar-me en les àrees on puc i he d’incidir.

Aquesta setmana he arat La regla sense asshole: construir un lloc de treball civilitzat i sobreviure a un que no ho és by Robert Sutton. No des de la lectura Serps amb vestits: quan els psicòpates van a treballar, he estat tan fascinat amb un llibre sobre comportament i psicologia en el lloc de treball?

Durant anys, he assumit (ningú em va donar) l’estrès de l’èxit o el fracàs d’una organització. Vaig veure com molts dels meus companys de feina es menjaven vius per l’estrès de la feina i jo també he patit terribles contratemps.

Potser em sento dolç amb dues dècades de dramatúrgia al lloc de treball, però el fet és que sóc tan apassionat de la feina que faig avui com fa una dècada. No disculpo la meva passió ni l’amago mai. No obstant això, he crescut fins a afegir-me emocionalment a qüestions i responsabilitats que els companys de treball impulsaran la definició i l'execució.

El resultat és l’èxit! En aquest moment estic superant els meus objectius del quart quart trimestre, causant un gran impacte a la meva empresa i no sentint-me (del tot) com un ** forat, tal com ho podia haver estat en el passat. Confio en la gent per prendre decisions al meu voltant, fins i tot quan no hi estic d’acord. Mai posaria en perill l’empresa ni cap client, però també vull que la gent no hagi de mirar per sobre de l’espatlla ni preocupar-se de quina pot ser la meva opinió.

En romandre emocionalment desvinculat de decisions que no són meves, m’ofereix molta més oportunitat per millorar les àrees de responsabilitat que jo am controlant. Així que aquí teniu el meu consell per demanar més èxit a la feina:

 1. Deixeu de preocupar-vos per la feina que fa una altra persona.
 2. Oferiu la vostra opinió quan se us demani, si no, guardeu-la per a vosaltres (tret que posi en risc l'empresa o els clients).
 3. Apreneu a desvincular-vos emocionalment de decisions i processos que no teniu.
 4. Concentreu-vos en el vostre treball llauna fer la diferència amb.

Seràs molt més feliç, l’empresari progressarà més ràpidament i la gent no et dirà un ** forat.

Demaneu la regla sense asshole a Amazon

7 Comentaris

 1. 1

  No em vaig adonar que aquesta seria una publicació de bloc completa. M’esperava una cosa com una enquesta del lector i només hauria de marcar el botó ràpid de sí o no i seguir endavant.

  Simplement bromejant senyor. Bon missatge. És molt difícil per a mi deixar anar algunes coses, però com tu crec que cada dia aprenc a fer-ho cada vegada més.

  És possible que hagi de demanar-vos aquest llibre, però seria el llibre número 4 que estic en plena lectura.

 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 7

  Darrerament ho he notat a la feina. Els companys de feina que estan tan emocionalment embolicats en allò que veuen són decisions equivocades que al final no poden controlar. Es tradueix en una actitud deficient, un llenguatge corporal deficient, un esgotament i ha d’afectar la seva pròpia qualitat de treball. Encara pitjor, estic segur que la direcció se n’adona.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.