Disparat: MyBlogLog i BlogCatalog Widgets

Per a aquells que hagueu estat lectors de llarga tradició, notareu que he eliminat els ginys de la barra lateral MyBlogLog i BlogCatalog. Vaig lluitar per eliminar-los durant força temps. Em va agradar veure les cares de gent que visitava sovint el meu bloc: feia que els lectors semblessin persones reals en lloc de ser estadístiques Google Analytics.

Vaig fer una anàlisi completa de cada font i de com conduïen el trànsit al meu lloc, així com de com interactuaven els meus visitants al lloc. Potser el que més no em va agradar dels dos ginys va ser:
MyBlogLog en blancImatges en blanc de MyBlogLog. Si publiqueu un fitxer Widget que mostra fotos, doncs només mostrar fotos.
BlogCatalog AdsImatges de BlogCatalog que realment són anuncis de llocs de gent. Es tracta de publicitat gratuïta i no és el que m’he inscrit.

Fa quatre mesos, vaig passar per una neteja de la barra lateral, eliminant el meu bloc Technorati, FuelMyBlogi BlogRush. Sembla que Technorati està treballant molt per centrar la seva atenció en els blocs; espero que tornin. BlogRush realment no va fer res del que es va fer públic.

FuelMyBlog i BlogCatalog encara són eines raonablement bones per a les novetats blocaires per trobar nous lectors. MyBlogLog s'ha desviat als núvols de Yahoo! i sembla que s’ha tornat irrellevant.

Amb uns quants milers de lectors al dia (per web i RSS), MyBlogLog només ha portat 16 visitants al meu bloc:
MyBlogLog Trànsit entrant

BlogCatalog; no obstant això, em va portar 58 visitants en el mateix període de temps.
BlogCatalog Trànsit entrant

Per a alguns, poden semblar bons resultats. El problema és que es tracta de béns immobles de primera categoria al meu bloc. La barra lateral dreta és on molts dels meus lectors habituals interactuen amb comentaris, categories, vídeos, etc. Cap lector ha fet clic en cap dels ginys del La pàgina principal... no 1.

Per tant, les preguntes que necessitava respondre eren:

 • Quins avantatges obtenien els meus visitants dels ginys? No estic segur que hi hagués cap benefici, ja que ningú no hi va interactuar.
 • Quin avantatge obtenia dels ginys? I aquests avantatges van superar els beneficis que tindrien els meus lectors en utilitzar aquest espai per als enllaços que ells mateixos tenien? va fer interactuar amb?

La meva conclusió va ser que el benefici que obtenia no era suficient per llençar una gran quantitat de béns immobles de la barra lateral. Crec sincerament que tots aquests serveis es beneficien molt més del vostre trànsit del que mai no en sortireu.

Com a resultat ... són acomiadats!

9 Comentaris

 1. 1

  Encara esteu fent un seguiment de les visites al vostre lloc des de BlogCatalog o MyBlogLog? M'agrada MyBlogLog per les seves estadístiques, així com veure la gent que visita, tot i que veig què voleu dir sobre la contractació de béns immobles al bloc. Crec que traslladaré MyBlogLog al peu de pàgina en el meu proper redisseny, però ho seguiré mantenint.

  A més, si aquests dos no fan la seva feina d’acollir usuaris, què és? Viouslybviament, ho esteu fent bé, Doug, són totes les subscripcions i el trànsit de cerca que us ofereixen els èxits o també us funciona alguna cosa més?

  • 2

   Hola Phil,

   Crec molt a guanyar tots els visitants del meu bloc. Busco blocs nous tot el temps, comento els seus blocs i responc (:)) a la meva gent pel meu compte. També responc tants correus electrònics com puc quan em contacten.

   A més, crec que ajuden considerablement les classes locals que faig sobre els blocs i els esdeveniments que parlo. Tinc una gran xarxa d’amics i col·legues!

   També m’agrada promocionar empreses i serveis que potser no són ‘mainstream’ i em criden l’atenció. Ho faig especialment quan són empreses regionals. M'agrada ajudar la gent al meu propi jardí.

   Gràcies!
   Doug

   PD: Mantenir el bloc optimitzat també és una catifa vermella per al trànsit dels motors de cerca ... però un bon contingut i un toc personal manté els nous lectors.

 2. 3

  Vaig posar els petits bàners a la part inferior de la barra lateral de Clark's Picks per als nombrosos llocs de xarxes socials als quals em vaig unir. Com és previsible, tinc trànsit del que realment freqüento, principalment Fuelmyblog.

  Ara mateix estic experimentant amb Entrecard i Spott per al trànsit. Té alguna idea sobre aquests llocs?

 3. 4

  Doug,

  Gràcies per compartir l'anàlisi de les estadístiques amb la resta de nosaltres. On trobeu el temps ?!

  Com un servei de màrqueting social, sempre estem debatent sobre quins ginys utilitzar per a cada client i mai no sé què suggerir.

  La meva sospita furtiva era que tots només estaven "bling" i no conduïen trànsit real. Sempre volia demanar als analistes que comprovessin ...

  Ara sé…

  Seguiu publicant, seguiré llegint !!

  Deeter

 4. 5

  És fantàstic que hàgiu fet la feina per veure què generava trànsit al vostre lloc i què no.

  Hauria de fer el mateix amb els meus llocs web !!!

 5. 6

  Ei Doug,

  M'alegra de veure que BlogCatalog us ofereix un trànsit valuós. Pot ser que no siguin números de Stumble o Digg, però trobareu que els nostres membres són molt més "enganxosos" que la majoria de les altres xarxes.

  Em sap greu veure que heu tret el widget BlogCatalog, però sembla que teniu bones raons per fer-ho. Heu vist algun dels nostres ginys darrerament? en tenim bastants que mostren diversos aspectes del vostre catàleg de blocs i / o activitat de xarxes socials. Això pot resultar més atractiu per als vostres lectors que algunes cares aleatòries, ja que es tracta d’un contingut molt més objectiu. Agafeu, per exemple, el nostre widget Feed de notícies, que agreuja la vostra activitat social: http://www.blogcatalog.com/account.widget.php?type=feed

  Tots els nostres ginys també fan un seguiment del que els membres de BC llegeixen el vostre bloc sense haver de mostrar les fotos / anuncis al widget.

  Continueu així,

  daniel / blogcatalog.com

 6. 7
 7. 8

  Hola Douglas, em va agradar veure't a Twitter, així vaig arribar aquí. Estigueu interessats en saber com us funciona Twitter. Estic d’acord que de tant en tant heu d’espavilar aquestes barres laterals. Estigueu interessat en conèixer més sobre Technorati. Veig que molta gent surt dels meus llocs web a través de Technorati, però molt pocs arriben d’aquesta manera als meus llocs ...

 8. 9

  L'única raó per la qual tinc Mybloglog, blogcatalog, combustible myblog és perquè vull veure qui visita. d'aquesta manera, també puc consultar els seus blocs. potser com a senyal de retornar i que també sàpiga què possiblement els ha derivat al meu lloc.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.