El meu llibre de màrqueting de l'any

La perfecció del màrqueting

Fa un parell de mesos em van preguntar si m'agradaria llegir La perfecció del màrqueting de James Connor. Sóc un fanàtic d'a llibre de màrqueting així que vaig respondre immediatament. Tampoc no sóc fàcilment influït per les meves opinions, com veureu per la meva revisió de Content Rich.

El publicista de James Connor em va enviar un llibre de totes maneres. 😉

Deu saber que va ser un guanyador! Després de llegir el llibre, em va emocionar tant que vaig demanar una caixa dels llibres i els he estat donant a altres bloggers de màrqueting. Fins ara, la resposta ha estat absolutament unànime: aquesta és la meva Llibre de màrqueting de l'any!

James es va dedicar una estona la setmana passada i el vaig entrevistar per telèfon. Era suau i amable amb el seu temps. No estic segur que estigui sorprès de la reacció al llibre, això ha estat Els de James Group llibre de jocs. El grup James és una estratègia de marca i una agència de màrqueting de serveis complets creada per ajudar a créixer les empreses mitjanes. I créixer que tenen, amb un taxa d'èxit 95% i ni un sol client que pateixi durant aquesta recessió.

El llibre no és teoria, ni va ser escrit per un líder de pensament ... El grup James va passar 6 anys provant i 6 anys entrenant aquests mètodes. James va dir que el llibre era senzill d’escriure perquè era com treballaven cada dia amb els seus clients.

Hi va haver diversos motius pels quals em va encantar tant el llibre, entre ells:

 • És molt real i basat en processos, escrit per al CEO, no per al CMO!
 • El llibre està escrit com una història d'un consultor a un CEO, sent el CEO una recopilació dels centenars de líders empresarials amb els quals James ha treballat al llarg dels anys.
 • Cada capítol té una sinopsi i preguntes per al lector, convertint-se en una guia pràctica per a qualsevol líder empresarial per aprendre els aspectes i aspectes del màrqueting.
 • El llibre és fàcil de llegir, però parla de tots els aspectes del màrqueting, des de logotips i marques fins a SEO i disseny web.
 • El llibre detalla el retorn de la inversió en màrqueting: una cosa propera i estimada al meu cor!

A James Connor li apassiona el llibre i parla de l'impacte que les empreses mitjanes en creixement podrien arreglar la recessió:

Si voleu una còpia gratuïta del llibre, sol·liciteu una còpia mitjançant el meu formulari de contacte amb algunes dades sobre qui sou, el vostre bloc de màrqueting (obligatori) i per què en voleu una còpia. T’enviaré una còpia sempre que prometis fer-ne un bloc després de llegir el llibre. Només em queden còpies limitades, així que assegureu-vos de fer-ho ràpidament. Si esteu seleccionat, us tornaré a escriure i sol·licitaré una adreça per enviar-la.

No us ho perdeu, podeu descarregar els primers 4 capítols a través del lloc web La perfecció del màrqueting ... i podeu comprar el llibre en grups de 3 al preu d’1.

Un agraïment especial a James per haver tret temps de la seva atrafegada agenda per parlar amb mi.

2 Comentaris

 1. 1

  Estic d'acord que aquest és un gran llibre, Doug. Com a venedor de tota la vida, el màrqueting de marca sempre m'ha semblat un art negre, confús i envoltat de misteri. L'enfocament de James Connor és gradual i lògic. Crec que no he obtingut mai informació més pràctica d'un llibre de negocis en una lectura tan curta.

 2. 2

  El nostre vicepresident de màrqueting em va regalar aquest llibre. El vaig llegir en un vol d'anada i tornada a Nova York la setmana passada. Sincerament, La perfecció del màrqueting és el primer llibre de negocis que llegeixo "com un llibre". Hi ha prou història allà per mantenir-vos interessat i us enganya perquè aprengueu algunes lliçons valuoses. Bon material.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.