Mosh de les prunes de sucre

Aquesta nit faré un descans necessari. He estat treballant setmanes seguides i m’està posant al dia.

No m’agrada no escriure cap actualització al meu bloc, sempre hi ha alguna cosa que he après cada dia que m’agrada compartir. Ja vaig escriure els meus pensaments sobre el Youtube venda, sembla que es va fer realitat!

He de dir que va ser decebedor veure avui més de la meitat dels meus feeds rebre el missatge de venda. És realment tan important? Segur que són molts diners ... però per què els ohs i els ahs?

De totes maneres, el meu fill es va divertir amb Dance of the Sugar Plums i volia compartir-ho amb vosaltres. Ell, per descomptat, no va escriure això ... però ho va fer seu, tocant cada capa i barrejant-ho ell mateix. Gaudeix-ne!

[audio:http://www.billkarr.com/mp3s/The%20Dance%20of%20the%20Sugar%20Plums.mp3]

Visiteu Bill's lloc per escoltar els seus altres "clàssics"!

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    Hola Sean!

    No parlava del vostre bloc ... probablement eren 100 de 160 dels feeds que vaig llegir que tenien Google News. Llàstima que algú no pogués crear un "deduplicador" per a lectors de notícies basat en anglès.

    Espero que ho feu amb els vostres enllaços a Google. Tots els llocs tecnològics que ho van publicar em van tornar boig.

    Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.