3 claus per modernitzar les experiències i els ingressos a la botiga ...

L'experiència a la botiga mostra personalització

Aquest cap de setmana he anat a comprar al nou Mercat Kroger. Nota lateral ... si només Kroger pensés que invertir en la seva presència en línia era tan important com la seva presència al detall. Jo divague. El nou mercat es va construir a l'altra banda del carrer de l'anterior Kroger. Un pas dins i es pot veure per què.

Mercat Kroger

Una fleca amb pa artesà fresc, una botiga de delicatessen amb un mostrador de formatges gourmet dedicat, un Starbucks, un taulell de sushi i botigues de finestreta única per a bebès, joguines, dormitoris, bany, joieria i cuina. Fins i tot tenia una secció de cafeteria i vacances. Aquesta mamut botiga ho té tot. O ho fa?

Mentre passejava per la botiga buscant detergent per a roba, vaig notar algunes eficiències. Una de les claus és que la secció que hi ha just davant de les sortides és com una botiga dins d’una botiga. Necessiteu recollir una mica de llet i verdures fresques (fins i tot de cultiu local)? Podeu entrar i sortir en pocs minuts. El meu viatge va trigar un parell d’hores a recórrer tots els racons de la botiga.

Per trobar el detergent per a la roba, vaig haver de mirar cap a un rètol que em dirigia cap al passadís 48. Vaig tornar cap a aquell racó de la botiga, vaig agafar la marea i vaig recórrer la circumferència ... on es trobaven totes les coses fresques i saludables. és. Vaig agafar un Starbucks, vaig fer un descans i després vaig marxar.

L’experiència a la botiga tenia dos terços del camí per ser perfecta. Aquesta infografia de Moki es basa en la de Forrester El futur de la botiga digital. Assenyala el camí cap a quines tres claus hi ha per a una experiència moderna excepcional a la botiga:

  • Contextual - Vaig pensar que les noves seccions eren perfectes. Hi ha un Wal-mart a l’altra banda de la intersecció, però en ser una botiga de queviures amb altres comoditats, el Kroger va oferir una selecció molt més completa per a la família. El fet que pogués agafar una nova espelma de cinta, un bourbon de gamma alta o una paella demostra que Kroger entén els seus clients.
  • Rellevant - Les seccions de temporada i de conveniència són fantàstiques. Solia evitar anar al vell Kroger a agafar crema de cafè perquè requeria un viatge per tota la botiga per una sola compra. En lloc d’això, aniria a la botiga de conveniència local. Ara puc anar a Kroger i recollir també verdures fresques.
  • Personalitzat - Aquí és on Kroger ofereix una oportunitat per augmentar la seva experiència a la botiga. Si només tinguessin incrustades comunicacions de camp proper a la seva aplicació mòbil, potser algunes balises a la botiga i algunes pantalles dinàmiques en lloc de taules de passadissos de la vella escola, em podria sentir menys frustrat amb totes les propietats immobiliàries a cobrir. I, si la meva targeta Plus està registrada, fins i tot podrien fer-me algunes ofertes mentre em desplaço per la botiga.

El millor és que no cal redissenyar la botiga: és una botiga èpica. Personalment, m’encantaria veure unes còmodes cadires i sofàs esquitxats per tota la botiga. Com més gent passa l’estona, més pensa en què necessita comprar. Em vaig aturar a Starbucks i després vaig anar a recollir una dotzena d’articles més o menys.

Kroger es pot beneficiar augmentant la tecnologia que s’utilitza al seu interior. Quan vaig fer el check-out, la dona que tenia al darrere es va posar amb un suspiro que tenia un petit carro que sumava una suma de diners. No va veure l’espelma de cinta Mahi, Woodford Reserve i Sandalwood que vaig comprar. Probablement vaig gastar el doble del que esperava.

Només puc imaginar el que hauria gastat si fos el meu viatge personalitzat!

#YoureDoingItWrong - Moki

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.