4 Comentaris

 1. 1
 2. 3

  Doug (i Todd i Scott Jones),

  Em presento al jurat dels premis MIRA i em va sorprendre quan vaig llegir la presentació d’aquest any per a la cerca al mòbil. Doug, em faig ressò de tots els vostres comentaris: és genial el que han fet. Vaig provar-ho també dilluns passat quan vaig sortir a la xarxa intentant esbrinar a quina hora va començar el joc final de la NCAA aquella nit. Quan no el vaig poder trobar fàcilment, vaig decidir més tard enviar-lo a ChaCha i tornar-lo a enviar en menys de 2 minuts. Vaja, va ser genial. Realment puc veure que això funciona mentre la gent viatja, necessita informació rellevant instantània, etc.

  Ara, aquí teniu la pregunta que vull fer a Scott. Com guanyeu diners amb aquest model? On és el flux d’ingressos? Qui paga les guies?

  Per últim, no sé quin valor aporta, però ja tenia un compte de ChaCha i podia connectar-me a Internet, afegir el meu número de telèfon i després veure l’historial de les meves preguntes i les seves respostes va ser força interessant.

  Aquest serà divertit de veure.

 3. 4

  Gran post Doug.

  Fa un parell d’anys que segueixo ChaCha i mai ho he entès mai. La cerca guiada per humans, com heu dit, requereix molta mà d'obra / recursos i, per tant, és lenta. De fet, volia donar-li un eslògan únic ... "ESPERA .... És Google ". Com que gairebé cada vegada que ho vaig provar, em va donar els mateixos resultats que Google ... només és 10 vegades el temps.

  De totes maneres, una vegada que vaig llegir fa uns mesos que s'estaven "expandint" al mòbil, sabia que arribava el "anunci" que posaven tots els ous en aquesta cistella. Des de llavors, m’ha agradat fer servir la versió per a mòbils.

  La meva resposta preferida va ser la meva ximple pregunta: "Quin és el sentit de la vida?" I vaig tornar: "Per parlar de ChaCha a tots els vostres amics".

  Ara és bo!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.