Màrqueting per a mòbils i tauletesSearch Marketing

El canvi de ChaCha al mòbil va ser brillant

Jo (i altres) mai realment entès ChaCha. ChaCha és un heroi de la ciutat natal d’Indianapolis i ha aconseguit un munt de fons. No entenia per què ho faria ningú llançar diners a un motor de cerca alimentat per humans. Vaig pensar que feia massa recursos i perdia el temps ... condemnat a la mort de punt com.

Estava equivocat.

ChaCha va fer alguna cosa que em va sorprendre. Sabien en què eren bons (els resultats de la cerca exactes la primera vegada) i van descobrir el mitjà on s’utilitzaria millor = mòbil. Tenien l’avantatge dels humans al seu costat i els utilitzaven al màxim de la cerca basada en la veu.

Cerca mòbil de ChaCha

ChaCha s'ha rellançat, ha votat millor aplicació mòbil d'AT&T i llançant tots dos cerca mòbil basada en la veu i cerca de SMS que és fantàstica.

Jo mateix vaig provar ChaCha, enviant missatges de text al 242242 i preguntant-me

Quan i quines hores són aquest any l'Associació Nacional de Restaurants?

Al cap d’un parell de minuts vaig recuperar les dates, les hores i el lloc on s’estava celebrant, molt ben formatat i fàcil de llegir al meu telèfon mòbil (Razr).

ChaCha m’ha donat algunes lliçons

 1. No subestimeu mai un líder carismàtic i amb molta energia. Scott Jones té més de dues dècades d’experiència i és un veterà empresari, inventor, estrateg i capitalista de risc. Crec que va ser la passió de Scott i el talentós equip que va posar en marxa els que van aconseguir que aquesta empresa tingués èxit. No era creient, però segur que sí!
 2. El fet que avui una empresa no vagi bé, no els compti demà. Vivim en un món impacient, basat en els resultats, oi? Veig una startup, miro el seu pla de negoci, els veig lluitar i suposo que la mort és a la cantonada. El cas és que una gran empresa és una gran empresa i, de vegades, només necessiten trobar el seu camí. El moviment mòbil de ChaCha és la nota post-it de 3M del meu llibre.
 3. Un gran finançament augmenta la vostra probabilitat d’èxit. Hi ha massa gent que assumeix que, en aquest món tan salvatge, qualsevol persona pot convertir-se en milionari de punt com. Ens encanten aquestes històries i les llegim per tot arreu. La veritat és que encara es necessiten diners per guanyar diners.

Suposo que estic una mica gelós de l’increïble finançament que ha tingut ChaCha de la talla de Scott, (Jeff) Expedicions Bezos i Simon Equity Partners. Estic bastant segur que, tenint en compte els recursos que han tingut algunes punt-com, podria construir un negoci amb èxit amb alguns dels meus amics i les nostres idees. Com aconsegueix un empresari sense recursos una oportunitat com aquests nois?

Espero conèixer algun dia a Scott i preguntar-li. Mentrestant, seguiré fent servir el meu propi múscul per conduir les meves idees al mercat lentament i amb serietat. Potser obtindré un impuls de Cisco.

O potser enviaré un missatge de text al 242242.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i un reconegut expert en transformació digital. Douglas ha ajudat a iniciar diverses startups d'èxit de MarTech, ha ajudat en la diligència deguda de més de 5 mil milions de dòlars en adquisicions i inversions de Martech i continua llançant les seves pròpies plataformes i serveis. És cofundador de Highbridge, una consultora de transformació digital. Douglas també és autor publicat d'una guia de Dummie i d'un llibre sobre lideratge empresarial.

Articles Relacionats

4 Comentaris

 1. Doug (i Todd i Scott Jones),

  Estic al jurat dels premis MIRA i em vaig sorprendre mentre llegia la presentació d'aquest any per a la cerca mòbil. Doug, em faig ressò de tots els teus comentaris; és fantàstic el que han fet. El vaig provar també dilluns passat mentre vaig entrar a la web intentant esbrinar a quina hora va començar el partit final de la NCAA aquella nit. Quan no el vaig poder trobar fàcilment, vaig decidir més tard enviar-lo per missatge de text a ChaCha i el vaig recuperar en menys de 2 minuts! Vaja, va ser genial. Realment veig que això funciona a mesura que la gent viatja, necessita informació rellevant instantània, etc.

  Ara, aquesta és la pregunta que vull fer a Scott. Com guanyeu diners amb aquest model? On és el flux d'ingressos? Qui paga els guies?

  Finalment, no sé quin valor ofereix, però ja tenia un compte de ChaCha i poder connectar-me, afegir el meu número de telèfon i veure l'historial de les meves preguntes i les seves respostes va ser força genial.

  Aquest serà divertit de veure.

 2. Gran post Doug.

  He seguit ChaCha durant un parell d'anys i mai ho he entès realment. La cerca guiada humana, com heu dit, és intensiva en mà d'obra/recursos i, per tant, lenta. De fet, volia donar-li un lema únic... "Espera.... És Google". Com que gairebé cada vegada que ho provava, em donava els mateixos resultats que Google... només és 10 vegades més.

  De totes maneres, un cop vaig llegir fa uns mesos que s'estaven "ampliant" al mòbil, sabia que arribaria l'"anunci" que estaven posant tots els seus ous en aquesta cistella. Des de llavors, he gaudit utilitzant la versió mòbil.

  La meva resposta preferida va ser a la meva pregunta tonta: "Quin és el sentit de la vida?" I vaig tornar: "Per dir-li a tots els teus amics sobre ChaCha".

  Ara és bo!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.