Descansa en pau, amic meu Mike

Quan em vaig traslladar de Virginia Beach a Denver per primera vegada, era només jo i els meus dos fills. Va ser bastant terrorífic ... un nou treball, una nova ciutat, el meu matrimoni va acabar i els meus estalvis han desaparegut. Per estalviar diners, vaig agafar el metro lleuger per treballar cada dia. Al cap d'unes setmanes, vaig poder parlar amb un noi del metro que es deia Mike.

Aquesta és una foto que vaig trobar al lloc del fill de Mike.

Aquesta és una foto que vaig trobar al lloc del fill de Mike.

Mike era un home imponent. Sóc un noi bastant gran, així que potser per això ho aconseguim. Després de conèixer Mike, vaig trobar que treballava com a Marshall que protegia els jutges federals al centre de la ciutat. Amb l’9 de setembre, Mike tenia una feina seriosa i li encantava la responsabilitat. El seu esperit protector no va acabar tampoc als passos judicials. Sovint trobava a Mike trobant un seient al metro lleuger entre un borratxo i la resta de passatgers. Enmig de les nostres converses, veuria que perdia la seva atenció mentre vigilava altres persones. Ni tan sols sabien que era allà protegint-los.

Va ser un moment de la meva vida en què tenia moltes preguntes i no moltes respostes. Vaig començar a anar a l’església i un dels meus primers dies vaig mirar a l’església i hi havia Mike i Kathy. No crec que hagi estat una casualitat.

Mike em va agafar sota l’ala i va obrir la seva casa a mi i als meus fills. Vam passar força vacances amb Mike, Kathy i els seus fills (grans). Les nostres converses al tren van ser fantàstiques i alguns dels records més agradables que tinc de Denver. Mike estimava la seva família més que res al món. No és freqüent que es vegi arrencar un home de la seva alçada, però tot el que havia de fer era començar a parlar de la seva família.

Més enllà de la seva família, Mike també va tenir una intensa relació amb Jesucrist. No era una cosa que portés a la màniga, però tampoc mai va estar lluny d’una conversa. Mike era un d’aquests cristians que realment agraïa tot el que li havien donat. Vaig veure una alegria i confiança en Mike que no trobes en molts adults, en gran part per la seva fe i la seva família. Mike no va predicar, realment va intentar viure la seva vida segons com creia que Déu ho voldria. Mike acaba de compartir la vostra felicitat i les seves experiències en el seu amor per Déu. Mai va ser exigent, mai va ser criteri.

Aquesta nit vaig rebre una nota de Kathy, l’esposa de Mike, que deia que havia mort en son. Estic en xoc. Estic decebut de no haver tornat mai a visitar Mike i encara més trist per no haver estat en contacte per telèfon. Kathy i la seva família haurien de saber que ell era una part important de la meva vida. No tinc cap dubte que Déu va posar Mike al mateix tren tan sovint com per ajudar-me a trobar el meu camí.

Estic agraït per sempre per Mike, l'amor de la seva família i els records increïbles que van regalar a mi i a la meva família. Déu us beneeixi, Mike. Descansi en pau. Sabem que ets a casa.

8 Comentaris

 1. 1

  Doug, quin testimoni de la vida del teu amic Mike. Sembla un home increïble que va tenir força impacte en tothom amb qui es va posar en contacte. Gràcies per compartir la vostra història personal i per compartir sobre el gentil testimoni de Mike. Lamento la pèrdua del teu amic.

 2. 3
 3. 4
 4. 6

  Hola Doug,

  Una peça realment emotiva sobre Mike, així que ho sento per la pèrdua d’un bon amic. M'alegro que hagis compartit això, és una història tan agradable i crec que és un recordatori important de com de vegades passen les coses més sorprenents de maneres sorprenents.

 5. 7

  Doug,

  Moltes gràcies per la vostra publicació sobre el meu pare, estic molt contenta de saber de tantes persones que respectaven tant el meu pare, a tots el trobarem a faltar molt, però recordeu sempre que ara està en un lloc molt millor i que encara està mirant per sobre de tothom, feliç com pot estar esperant per tornar a veure la seva família i amics. mantingueu-nos a tots en les vostres oracions, especialment mare.

  de nou moltes gràcies !!!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.