Descansa en pau, amic meu Mike

Quan em vaig traslladar de Virginia Beach a Denver per primera vegada, era només jo i els meus dos fills. Va ser bastant terrorífic ... un nou treball, una nova ciutat, el meu matrimoni va acabar i els meus estalvis han desaparegut. Per estalviar diners, vaig agafar el metro lleuger per treballar cada dia. Al cap d'unes setmanes, vaig poder parlar amb un noi del metro que es deia Mike.

Aquesta és una foto que vaig trobar al lloc del fill de Mike.

Aquesta és una foto que vaig trobar al lloc del fill de Mike.

Mike era un home imponent. Sóc un noi força gran, així que potser és per això que ho encertem. Després de conèixer Mike, vaig trobar que treballava com a Marshall que protegia els jutges federals al centre de la ciutat. Amb l’9 de setembre, Mike tenia una feina seriosa i li encantava la responsabilitat. El seu esperit protector tampoc no va acabar als passos judicials. Sovint trobava a Mike trobant un seient al metro lleuger entre un borratxo i la resta de passatgers. Enmig de les nostres converses, veuria que havia perdut l’atenció mentre vigilava altres persones. Ni tan sols sabien que era allà protegint-los.

Va ser un moment de la meva vida en què tenia moltes preguntes i no moltes respostes. Vaig començar a anar a l’església i un dels meus primers dies vaig mirar cap a l’església i hi havia Mike i Kathy. No crec que hagi estat una casualitat.

Mike em va agafar sota l’ala i va obrir la seva casa a mi i als meus fills. Vam passar força vacances amb Mike, Kathy i els seus fills (grans). Les nostres converses al tren van ser fantàstiques i alguns dels records més agradables que tinc de Denver. Mike estimava la seva família més que res al món. No és freqüent que es vegi arrencar un home de la seva alçada, però tot el que havíeu de fer era començar a parlar de la seva família.

Més enllà de la seva família, Mike també va tenir una intensa relació amb Jesucrist. No era una cosa que portés a la màniga, però tampoc mai va estar lluny d’una conversa. Mike era un d’aquests cristians que realment agraïa tot el que li havien donat. Vaig veure una alegria i confiança en Mike que no trobeu en molts adults, en gran part per la seva fe i la seva família. Mike no va predicar, realment va intentar viure la seva vida segons com creia que Déu ho voldria. Mike acaba de compartir amb vosaltres la seva felicitat i les seves experiències en el seu amor a Déu. Mai va ser exigent, mai va ser criteri.

Aquesta nit vaig rebre una nota de Kathy, l’esposa de Mike, que deia que havia mort en son. Estic en xoc. Estic decebut de no haver tornat mai a visitar Mike i encara més trist per no haver estat en contacte per telèfon. Kathy i la seva família haurien de saber que era una part important de la meva vida. No tinc cap dubte que Déu va posar Mike al mateix tren tan sovint com per ajudar-me a trobar el meu camí.

Estic agraït per sempre per Mike, l'amor de la seva família i pels increïbles records que em van regalar a mi i a la meva família. Déu us beneeixi, Mike. Descansi en pau. Sabem que ets a casa.

8 Comentaris

 1. 1

  Doug, quin testimoni de la vida del teu amic Mike. Sembla un home increïble que va tenir un gran impacte en tots els que va entrar en contacte. Gràcies per compartir la teva història personal i per compartir el gentil testimoni de Mike. Ho sento per la pèrdua del teu amic.

 2. 3
 3. 4
 4. 6

  Hola Doug,

  Una peça realment commovedora sobre Mike, així que ho sento per la pèrdua d'un amic tan bo. M'alegro que hagis compartit això, és una història tan bonica i crec que un recordatori important de com de vegades les coses més sorprenents succeeixen de manera sorprenent.

 5. 7

  Doug,

  Moltes gràcies per la teva publicació sobre el meu pare, m'alegro molt de saber de tantes persones que respectaven tant el meu pare, tots el trobarem molt a faltar, però sempre recorda que està en un lloc molt millor ara i encara està mirant. per sobre de tots, feliç com pot estar esperant per tornar a veure la seva família i amics. mantingueu-nos a tots en les vostres oracions, especialment la mare.

  de nou moltes gràcies!!!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.