Reunions - La mort de la productivitat americana

productivitat de reunions

Per què les reunions fan mal? Quins passos podeu fer perquè les reunions siguin productives? He intentat respondre a totes aquestes preguntes en aquesta presentació divertida (però honesta) sobre reunions.

Aquesta és una visió millorada de la presentació que vaig fer en persona. Aquesta presentació a reunions fa temps que ve, he escrit sobre reunions productivitat en el passat. He assistit a un munt de reunions i la majoria han estat una pèrdua de temps terrible.

Quan vaig començar el meu propi negoci, vaig trobar que em deixava molt de temps treure del meu horari per reunions. Ara sóc molt més disciplinat. Si tinc feina o projectes per fer, començo a cancel·lar i reprogramar reunions. Si consulteu altres empreses, el vostre temps és tot el que teniu. Les reunions poden menjar aquest temps més ràpid que gairebé qualsevol altra activitat.

En una economia on la productivitat ha d’augmentar i els recursos disminueixen, és possible que vulgueu mirar de prop les reunions per trobar oportunitats per millorar-les.

Darrerament he estat en una ratxa de lectura i aquests llibres m’han inspirat realment pel que fa al meu negoci i a la meva productivitat personal: la de Seth Godin Linchpin: ets indispensable?, Jason Fried i David Heinemeier Hansson refer i Tim Ferriss ' La setmana laboral de 4 hores. Cada llibre aborda les reunions.

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

    Reunions per planificar reunions. La mort de qualsevol institució corporativa és la substitució del talent i les habilitats individuals amb l'admissió col·lectiva i el compromís al mínim comú denominador. Estic d'acord amb moltes coses que Doug ha de dir aquí.

    Bona tensió = tensió saludable. M'encanta anar a reunions després d'haver produït alguna cosa sense compromís col·lectiu. Anomeneu-lo "prova de concepte" i gairebé sempre teniu la seguretat de l'adopció de l'executiu. Prova-ho: és constructiu, és proactiu i desafia la gent a pensar de manera diferent.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.